Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Problem zvuka i Mozila Thundersbird
- This topic has 54 одговора, 11 гласова, and was last updated 15 years, 5 months раније by
GoranSTX.
-
АуторЧланци
-
24. јануар 2011. у 6:19 am #86366
velial
ГостUkoliko vi ne vidite nikakav problem, znači da ja grešim.
Нисам теби писао за проблем већ Лепосави, Да напише где је био проблем са звуком па да затварамо тему, а нисам ни напоменуо коме пишем, извини моја грешка. 🙁
24. јануар 2011. у 9:09 am #86367LINUSER
ГостHvala i Tebi,Zaista sam pomislio da je meni upućeno.
Ne sekiraj se mnogo. Svako zlo ima svoje dobro.
Da je u preporukama početnicima ( u okviru pravila) to mogla da pročita, ona sama bi sve to lepo završila i već bi u naslovu stajalo – Rešeno.3. фебруар 2011. у 4:51 pm #86532Leposava
ГостDobar dan,pozdrav svima i nadam se da vam nisam ostala u ruznom secanju?!Ne znam da li je ovo nova tema,ali je opet vezana za zvuk.Naime,kad hocu da otvorim attachment koji u sebi ima i video i zvuk,u openoffice presentationu imam sliku,ali nema zvuka,a u vlc-u ima zvuka a nema slike!Attachment je upps,kad ga promenim za vlc,onda nema nista.Trazila sam po forumima resenje za ovaj problem,ali ga nisam nasla.Koristim LinuxMint Julia.Hvala svima unapred. >:(
3. фебруар 2011. у 5:06 pm #86533tomaja
ГостA kakav je attachement u pitanju ? Koja je fajl ekstenzija u pitanju ?
3. фебруар 2011. у 5:14 pm #86534Leposava
ГостSlajd sa fotografijama,pracen muzikom.Ekstenzija je pps.Probala sam da ga izmenim u wlv,ali onda nema nista.Sad sam ponovo probala da ga pustim u VLC,ne reaguje iako je do malopre bilo muzike?Sad muziku bez fotografija pusta samo u Gnome MPlayeru.
3. фебруар 2011. у 5:30 pm #86535tomaja
ГостDa li si pokušala da ga pokreneš sa Open Office Impress aplikacijom ?
To bi trebalo da odradi posao, mada ako je složeniji slideshow u pitanju (recimo sa Flash animacijama) može da bude problema.3. фебруар 2011. у 5:41 pm #86536Leposava
ГостJa tu aplikaciju nemam,a nemam je ni u ponudi za instaliranje! >:(
3. фебруар 2011. у 5:51 pm #86537tomaja
ГостTa aplikacija je deo OpenOffice paketa, i trebala bi da je već instalirana. Probaj da ga pokreneš sa komandom
ooimpressilisimpress(OpenOffice.org 3.3)
Inače, mogla bi da probaš da fajl otvoriš preko Google-ov web servisa: https://docs.google.com (treba ti aktivan Google nalog)3. фебруар 2011. у 6:46 pm #86538Leposava
ГостPretpostavljam da je to PRESENTATION,ali ne vredi.Fajl jeste zahtevan,pa mozda da sacekam neki update.Google-ov web servis nisam nikad koristila,pa mi treba malo vremena da vidim kako radi.Imam jedino nalog na GMAL-u.Hvala puno na pomoci.
3. фебруар 2011. у 6:48 pm #86539tomaja
Гостpps fajlovi se mogu pokretati i u KOffice-u kao u i pptview aplikaciji (pokreće se preko Wine-a)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.