Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › Problem sa dugmetom
- This topic has 7 одговора, 5 гласова, and was last updated 15 years, 3 months раније by LimitMan.
-
АуторЧланци
-
2. јул 2009. у 10:50 am #11267burgaУчесник
Imam ovakav kod na jednoj strani:
[code][/code]
Dakle, želim da postoji dugme za brzu pretragu i dugme (ne običan link) koje bi vodilo na formular za naprednu pretragu. Ovo lepo radi u Operi i Firefoxu, ali u Konqueroru se klikom na dugme „napredno“ ne dešava ništa.
Da li je problem u konqueroru ili sam ja napravio neku grešku koju Opera i Firefox zaobilaze?
2. јул 2009. у 11:54 am #79805madcamaУчесникA da umesto
[code][/code]
stavis
[code]Napredno pretrazivanje[/code]Jeste da nije ono sto ti pokusavas da uradis ali resice problem.
2. јул 2009. у 12:07 pm #79806burgaУчесникTo može, ali bi predstavljalo predaju. Sad proverih i u IExploderu, ni kod njega ne radi. Postoji opcija
[code][/code]
ali ovo zavisi od javaskripta.Stručni komentatori diljem Interneta kaže „bip-bip off!, to ne može“. Ili samo dugme sa javaskriptom, ili forma gde u akciji stoji cilj, ili samo link. na kraju ću verovatno staviti samo link.
2. јул 2009. у 12:08 pm #79807Puppet_MasterУчесникA sta mislis da ubacis malo javascripta koji bi odradio redirect gde vec hoces u slucaju da korisnik klikne na drugo dugme ?
sad vidoh da si dodao novi odgovor u kome je ubacen javascript , to bi trebalo da radi u svim slucajevima . Koliko se secam po default-u kad god se klikne na dugme on odradi submit. Doduse ima onaj fazon sa reset dugmetom koje brise celu formu , ali to nije ono sto tebi treba , samo odradi sa onclick i to bi trebalo da je to, jer javascript se pali prvi , i ako mu kazes pici dalje ne interesuje ga nista drugo , koristio sam ovaj fazon u vise navrata i nikad nisam imao problema
2. јул 2009. у 12:09 pm #79808BRANKKOМодераторMislim da ces morati da za to drugo dugme napravis poseban koji get-uje na ”advancedsearch.php’
2. јул 2009. у 1:49 pm #79809burgaУчесникNerviralo me je što, ako zatvorim jednu i počnem novu formu, ubaci mi novi red, a hteo sam da dugmad stoje jedno pored drugog. Ubacio sam javascript, i sad radi u svim browserima.
2. јул 2009. у 11:12 pm #79810BRANKKOМодераторPa mozes da napravis dva diva-a (od po 50%) u jednom kontejneru i da u svakom stavis po jedan form. Ili onako staromodno, sa tabelom od dve kolone…
Ja bi to bez JS-a…3. јул 2009. у 7:36 am #79811LimitManУчесникZatvori prvu forumu, pa otvori novu…
Znači:[code]
[/code]
Takođe preporučujem da, zbog kompatibilnosti sa starim browserima, umesto[code][/code]
koristiš
[code][/code]Tako da bi sve to trebalo da izgleda:
[code][/code]
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.