Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Predlog za logo Linux Magazina
- This topic has 20 одговора, 5 гласова, and was last updated 19 years, 4 months раније by
miodragz.
-
АуторЧланци
-
27. март 2007. у 1:16 am #53556
BrokeBody
УчесникEvo, novi predlog. Linuxo magazin u stilu LinMaga.
Može taj. 🙂
4. април 2007. у 7:39 am #53557foxbunny
УчесникA šta mislite o ovome?
4. април 2007. у 11:17 am #53558BrokeBody
УчесникNe sviđaju mi se pingvini. :-
EDIT: Nije Fedora Core 7, već samo Fedora 7, al’ ok, ionako je samo primera radi.
4. април 2007. у 12:58 pm #53559foxbunny
УчесникNe sviđaju mi se pingvini. :-
EDIT: Nije Fedora Core 7, već samo Fedora 7, al’ ok, ionako je samo primera radi.
A, neće ni biti odrasli pingvini. Staviću sliku bebe kraljevskog pingivna. Bolji efekat. Ali nisam još našao sliku. Uostalom, mislio sam na znak u gornjem levom uglu pre nego na ceo layout. 😀
4. април 2007. у 1:18 pm #53560marelli
УчесникMomci dajte neki predlog coveku da uradi kako vi mislite,ili uradite bolje ako znate.
Nemojte samo da kritikujete kao neke cave!4. април 2007. у 1:21 pm #53561foxbunny
УчесникMomci dajte neki predlog coveku da uradi kako vi mislite,ili uradite bolje ako znate.
Nemojte samo da kritikujete kao neke cave!Ma, okej je, marelli. Znamo se mi iz off-linea. O0 Nego, šta ti kažeš na sve ovo? Da li bi čitao/pisao za časopis koji tako izgleda? Da li ti se sviđa? U poslednjoj slici mislim na znak pre svega, pa posle na ostalo.
4. април 2007. у 4:30 pm #53562marelli
УчесникOK.
Ja mislio …. ma nema veze.Svidjaju mi se sve slike,bas su OK.Pogotovo ona sa glavom pingvina i nazivom casopisa ispod nje.
E sad,o “ukusima ne treba raspravljati,rece djavo i sede u koprive”!A sto se tice casopisa,naravno da cu ga citati,ma bio on u e obliku ili stampanom,placao ili ne placao.
A pisanje,pa pisao bih,naravno,ali kad vidim kakvih tata ima ovde na forumu, ondak vidim koliko znam da nista neznam,pa …Ako treba nesto drugo,racunajte na mene!!!
p0zdrav!!!
4. април 2007. у 4:33 pm #53563BrokeBody
Nemojte samo da kritikujete kao neke cave!Koje bre cave? Imam osećaj da mu ne smetaju kritike. Barem ne bi trebalo da mu smetaju.
Čovek je pitao šta mislimo, a ja odgovorio. Šta sad?
4. април 2007. у 4:34 pm #53564foxbunny
УчесникČovek je pitao šta mislimo, a ja odgovorio. Šta sad?
Okay, move along. Nothing to see here. :biggrin:
4. април 2007. у 4:36 pm #53565BrokeBody
Учесникmislio sam na znak u gornjem levom uglu pre nego na ceo layout.
Sviđa mi se.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.