Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › POMOC OKO SUSE 64 BIT
- This topic has 16 одговора, 10 гласова, and was last updated 20 years, 8 months раније by
dejanium.
-
АуторЧланци
-
22. новембар 2005. у 10:42 pm #37651
jovir
УчесникRecimo mene nervira kad neko piše latinicom a ne korsit “šđčćž” već ogoljena slova pa to ne liči na ništa a još kad počne da mi spaja “ch, sh ss” i druge takve glupost dođe mi da plačem ali opet se ne bunim!
Sa ovim se slažem, ali ako ovo porediš sa mešanjem codec-a i codex-a, onda imaš problema sa logikom ili si baš sujetan…
23. новембар 2005. у 9:11 am #37652slaks
Учесник[quote=”slaks”]
Recimo mene nervira kad neko piše latinicom a ne korsit “šđčćž” već ogoljena slova pa to ne liči na ništa a još kad počne da mi spaja “ch, sh ss” i druge takve glupost dođe mi da plačem ali opet se ne bunim!Sa ovim se slažem, ali ako ovo porediš sa mešanjem codec-a i codex-a, onda imaš problema sa logikom ili si baš sujetan…[/quote]
Pa i ovde ti je logika, odnosno ne poštovanje pravopisa latiničnog pisma.
Dakle znam ja kako se pravilno piše i primedba je na mestu, ali kada ti neko ukazuje da si negde pogrešio a ni on se pritom ne pridržava nekih pravila, e to me je malo iznerviralo ali ok, nema ljutnje.
Ali da ne raspravljamo o ovome pošto je van ove teme.
23. новембар 2005. у 9:21 pm #37653Konstantin
УчесникSlaks ti si napravio mnogo veću grešku, i to ne može da se poredi sa time što tebi smeta, gramatička ili gogička greška je uvek mnogo veća nego pravopisna, i kad na pismenomi iz srpskog jezika napraviš gramatičku grešku profesor obično daje 1, a kad napraviš neku pravopisnu onda nema nekog uticaja ili eventualno ocena manje (sve zavisi do strogoće, ali malo ko toleriše gramatičke i logičke greške).
Ali ovo nije tema, voleo bih kad bi neko mogao da da neki odgovor i pomogne čoveku koji je postavio topic, a i meni, ili da postavim novi topic u vezi mog problema?
24. новембар 2005. у 10:16 am #37654slaks
УчесникSlaks ti si napravio mnogo veću grešku, i to ne može da se poredi sa time što tebi smeta, gramatička ili gogička greška je uvek mnogo veća nego pravopisna, i kad na pismenomi iz srpskog jezika napraviš gramatičku grešku profesor obično daje 1, a kad napraviš neku pravopisnu onda nema nekog uticaja ili eventualno ocena manje (sve zavisi do strogoće, ali malo ko toleriše gramatičke i logičke greške).
Ali ovo nije tema, voleo bih kad bi neko mogao da da neki odgovor i pomogne čoveku koji je postavio topic, a i meni, ili da postavim novi topic u vezi mog problema?
Pa ako nije tema, što nastavljaš da pišeš o ovome.
24. новембар 2005. у 8:43 pm #37655miroslav_joksimovic
УчесникDajte ljudi, nemojmo vise blatiti temu jer ce covek koji je postavio temu kad vidi kako se prepirete pobeci sa sajta glavom bez obzira i mislice da su ovde samo neki cobani koji se svadjaju.
Nemojte se ovde raspravljati oko toga sta je pravilno a sta ne posto ce covek doci sa konkretnim pitanjima a pogotovo kad vidi da mu se tema otrgla kontroli i da je pocela prepirka, cela stvar pasti u vodu a to nam nije cilj, zar ne?
POZDRAV svima, budimo kolegijalni, kriticni i samokriticni jer jedino tako pomazemo drugima!!!
25. новембар 2005. у 12:17 pm #37656Bastard
УчесникAko ti vec radi sistem onda ti je potrebno da instaliras drajvere za graficku kao prvo a posle za divx dovoljno je instalirati w32 all (to sa sajta od pakmana) a moze i ceo drugi xine sa drugim libs i td.
Za modem bi trebalo da prvo vidis koji je tvoj device id i vendor i koji su drajveri za taj modem i sistem.To mozes da pokusas prvo sa skriptom za skeniranje modema sa sajta linmodems koja bi trebalo da ti kaze koji drajver i sa koje adrese27. новембар 2005. у 12:10 am #37657dejanium
Учесникhajde pogledaj malo sta pise na ovim mestima
http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4573
http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4747
http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4704
http://www.linuxo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3849 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.