Instalirao sam Ubuntu i odusevljen sam tim os-om ali s obzirom da sam totalni pocetnik na linuxu normalno je da imam i nekih problema 🙂 naime Totem nece da pusta filmove jel kaze da treba da skinem neke pluginove za to…..sta sad? znam kako bih to uradio iz windowsa ali u linuxu to ne ide tako. Molim za neku pomoc ili komandu kojom bih to uradio. Jos nesto, zasto ne mogu da otvorim neki cd recimo u my computer pa na desni klik na cd/dvd drive? Komplikovan sam znam ali sve jedno trebam pomoc!
Inace ne bi bilo lose da probas neki drugi player 🙂
Totem je objekitvno i subjektivno-krs 😉
Moja preporuka ide za Mplayer a postoji i plugin za isti preko koga mozes da gledas multimediju u finom embbeded mini Mplayer-u u okviru browsera ^-^
Instalirao sam plugin-ove ali nisam resio problem, probacu sa drugim playerom, recimo taj Mplayer ako je vec toliko hvaljen onda je zasigurno dobar a nadam se da sadrzi u sebi plugin-ove.
Прво види је ли ти инсталиран totem-xine. Ако није, инсталирај. Ако и после тога неће, кажи коју грешку пријављује. Можеш да пробаш Xine, Gxine, Kaffeine, VLC итд. Имаш плејера колико хоћеш.