Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Pitanje svakog početnika…
- This topic has 16 одговора, 7 гласова, and was last updated 20 years, 5 months раније by sKELEton.
-
АуторЧланци
-
29. март 2004. у 1:29 pm #3505sKELEtonУчесник
Da li postoji neki besplatan cross over program. A da se nepokreće u konzoli vec u X-u. Ako postoji bacite link.
20. април 2004. у 10:45 pm #17790DuffmanУчесникKoliko ja znam postoji Crossover Office ali on nije besplatan (koliko se ja secam), imas Wine on je besplatan dolazi sa Mand. i ukoliko se ja ne varam ima nesto Wine utils sto bi trebalo da radi sa graf. okruzenjem ali kod mene je bio problem sa neispravnim rpm-om. A Wine ne moraš pokretati iz konzole samo udji u Gnome okruženje (ali ovo radi samo u Gnome okruženju 😥
još ga nisam uspeo naterati da ga tako potera u kde-u ). Postupak je sledeći:
1.klikneš na .exe aplikaciju,
2.Uđeš u open with>an application u meniju koji se pojavljuje kad klikneš desnim klikom na *.exe i nađeš wine (mora biti prethodno instaliram) i odabereš za default program.
Kad sledeći put budeš kliknuo na *.exe fajl Wine će se aktivirati i pokrenuti aplikaciju ali nemoj se baš previše radovati ja sam uspeo da pokrenem sam 30-50% aplikcija 🙁21. април 2004. у 12:10 am #17791NightweaverУчесникWine nije bas jos uvek jak sa aplikacijama. Crossover je ok za sve sto sam probao. Ali je WineX najbolje radio. On se placa ali njegova CVS verzija je besplatna…!! 😉
21. април 2004. у 6:20 am #17792velisaУчесникWine nije bas jos uvek jak sa aplikacijama. Crossover je ok za sve sto sam probao. Ali je —————– najbolje radio. On se placa ali njegova CVS verzija je besplatna…!! 😉
sta znaci “—————– ” ??
21. април 2004. у 8:15 am #17793NightweaverУчесникMa to je zabranjena rec..zaboravio sam da ne mozes da stavljas pravo ime za Wine sa DirectX om..trebalo je da napisem…hmmm…WiNe_X..:))
21. април 2004. у 6:55 pm #17794zAkiLiУчесникPrimetio sam da je zabranjena, ali sto? jel bilo nekih problema zbog distribucije istog?
21. април 2004. у 7:11 pm #17795NightweaverУчесникMa to ti je Registered stuff…pa autorska prava..da ne davim sad..:))
22. април 2004. у 6:23 am #17796velisaУчесникMa to je zabranjena rec..zaboravio sam da ne mozes da stavljas pravo ime za Wine sa ______X om..trebalo je da napisem…hmmm…______X..:))
24. април 2004. у 8:40 am #17797sKELEtonУчесникHvala vam
RESPEACT!
@Nightweaver
Skinuo sam je odavno ali ne znam kako da je instaliram. stalno mi izbacuje poruku da nema winea ili neki njegov deo ili tako nesto…
@Duffman
Znam i tu foru sa wineom, samo sto meni radi i u KDE 3.1, i pokre’e oko 40% aplikacija.24. април 2004. у 11:33 am #17798NightweaverУчесникSta si to skinuo? 😆
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.