Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › PayPal u Srbiji
- This topic has 12 одговора, 7 гласова, and was last updated 18 years раније by LYb.
-
АуторЧланци
-
20. децембар 2006. у 4:19 pm #8175BrokeBodyУчесник
‘oce li ikada da bude i kod nas? 🙁 Zna li neko nesto o ovome?
20. децембар 2006. у 4:20 pm #50840tomajaГлавни мајсторKoliko ja znam, vrlo teško, bar u neko skorije vreme. Još uvek važimo za nepouzdanu zemlju, a nemamo ni dovoljno razvijen informacioni sistem. Međuti, postoji neki drugi sistemi koji funkcionišu i u Srbiji samo što se plaćaju.
linux4life
20. децембар 2006. у 7:16 pm #50841LimitManУчесникJa sam imao zustru prepirku sa jednim od administratora PayPal-a … Na njihovom forumu, na pitanje kada ce moci da se placa iz srbije odgovorio je “NEVER!” i zakljucao temu.
Kasnije je na priv, meni kao odgovor napisao “Coz u are SERBS!”…
Nazvao sam ga nacionalistom, pretio da ce ovo da dospe na sve sajtove (bbc, cnn…) jer siri medjuetnicku netrpeljivost i sl … Obrisao mi nalog i banovao mail (uf … i onako je bio neki free na yahoo)…Svi znamo da je paypal najrasprostranjeniji i najlaksi za upotrebu (ovo je veliki ?). Medjutim, posto jos uvek nemamo adekvatnu policiju za elektronski kriminal, neke medjunarodne konvencije i sl. nece nam otvoriti takvu mogucnost.
A kada se budu ustanovile pravne stvari moci cemo da se bunimo oko toga ….
20. децембар 2006. у 7:32 pm #5084220. децембар 2006. у 7:36 pm #50843BrokeBodyУчесникNa kojoj je to adresi? Nasao sam dva oficijalna (valjda) foruma, a ne znam sa kog je taj admin sto te napusio. Ne trazim zbog tog topica, vec zbog neceg drugog. (ne boj se, necu da pravim gluposti 😀 )
20. децембар 2006. у 9:54 pm #50844MilancheУчесникŠteta, šteta… BAš sam mislio da uplatim malo za Rapidshare… Ili Knight Online…
20. децембар 2006. у 10:38 pm #50845LimitManУчесник@BrokeBody
To je bilo MNOGO odavno … (ako se ne varam 2001ve ako ne i ranije) … Bio je kao neki help forum na njihovom sajtu … Neznam da li josh uvek postoji … Znam da sam trazio (cini mi se prosle godine) taj isti forum, ali nisam uspeo da nadjem …21. децембар 2006. у 1:22 am #50846LYbУчесник@Milanche
bem li ga… moji sa posla se “udruzuju” i placaju Rapidshare… cu da proverim kako placaju.29. децембар 2006. у 10:42 pm #50847Mortvanski StanislavУчесникa ja sam lepo zatrazio od mobtela odgovor za placanje po poruci i dostavicu vam mail….
30. децембар 2006. у 12:17 am #50848zeenmcУчесникima nacin da se koristi paypal,ako nekog zanima iscimacu druga da mi bolje objasni al u svakom slucaju ovo mi je rekao na gtalk
11:53 PM Sinisa: Nisam pisao nista, povlacim se iz undergrounda 😉
ma sve mi je to neozbilno itd…
11:54 PM vidim da si offline sada
ja cu ti napisati, pa ti procitaj kad stignes 😉
11:55 PM rapidshare acc sam uzeo preko jednog lika koji ima paypal racun i on nam je otvorio, s tim sto nam je naplatio 1000 dinara mesec dana, a inace je 800, znaci 200 din je usluga… Inace, postoji fora sa Visa Revolving karticom koju mozes da uzmes u Raiffaisen banci
11:56 PM fora je u tome sto se te kartice ustvari otvaraju u Austriji, tako da preko nje mozes da otvoris svoj PayPal racun i da napises da je kartica u Austriji, kao i banka, samo sto za adresu gde treba da dodje neki paket ili bilo sta pises svoju kucnu… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.