Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › P2P program?
- This topic has 13 odgovora, 6 glasova, and was last updated 21 years ranije by
Nostromo.
-
AutorČlanci
-
4. jun 2004. u 6:36 pm #3808
Kuki
UčesnikDa li za linux postoji neki p2p program,poput Winmx,warez itd. za windows? Znam da postoji LimeWiire,koji i nije tako los u windows-u,ali u linux-u imam problema da ga instaliram(trazi java vm,koji sam instalirao,ali ga ne detektuje),ako neko zna kako moze mi pomoci i tu?
4. jun 2004. u 7:34 pm #19440popac
UčesnikSkini tar arhivu pa onda otpakujes
/usr/local/jre***/bin/java -jar /gde/je/otpakovan/LimeWire.jar
4. jun 2004. u 9:23 pm #19441Kuki
UčesnikDa,ali nema LimeWire.jar,skinuo sam LimeWire.bin,i kada ga pokrenem ispise da moram prvo instalirati VM,a ja sam instalirao.
4. jun 2004. u 9:25 pm #19442Kuki
UčesnikIzvnini. U redu je. Nisam obratio paznju na ovo ‘tar arhiva’. Sada radi.
5. jun 2004. u 9:10 am #19443popac
UčesnikThat’s what the friends are “used” for 😆
Imas i Overnet, ali kod mene nece da radi 😥 nisam se mnogo mlatio sa tim 🙄
8. jun 2004. u 7:27 am #19444Nostromo
UčesnikImas i Apollon koji moze da se konektuje na FastTrack(kazza), OpenFT, Gnutella
i OpenNap (napster) kanale s tim da on koristi gift daemon. Imas ga na Sourceforge-u. ➡8. jun 2004. u 3:27 pm #19445Loading
Učesnikimas i MLdonkey, takodje koristi Fast Track
16. jun 2004. u 8:18 am #19446Kuki
UčesnikZelio bih da probam Apollon,skinuo sam ga (apollon….run),pokrenuo i otvorio se setup. Selektovao sam sve sto moze instalirati,uspio je da instalira sve dodatke ali kada kompajlira sam apollon nailazi na neku gresku. U cemu moze biti problem? Prvo sam mislio da fali odredjeni paket,posto mi je ranije prijavio gresku,pa sam morao da ga instaliram,i to sam uspjesno zavrsio. Ali sada dodje do 40% i prijavi ´error´.
Evo ga log fajl:
-c -o giftconnection.o `test -f ‘giftconnection.cpp’ || echo ‘./’`giftconnection.cpp;
then mv “.deps/giftconnection.Tpo” “.deps/giftconnection.Po”;
else rm -f “.deps/giftconnection.Tpo”; exit 1;
fi
* giftconnection.cpp: In member function `void giFTConnection::makeAttachRequest()’:
* giftconnection.cpp:177: `PACKAGE’ undeclared (first use this function)
* giftconnection.cpp:177: (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)
* giftconnection.cpp:179: `VERSION’ undeclared (first use this function)
* make[3]: *** [giftconnection.o] Error 1
make[3]: Leaving directory `/tmp/selfgz1770/apollon-0.9.4/apollon’
* make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/tmp/selfgz1770/apollon-0.9.4/apollon’
make[1]: Leaving directory `/tmp/selfgz1770/apollon-0.9.4′
* make[1]: *** [all-recursive] Error 1
* make: *** [all] Error 2
***** Return value 2
Da li neko razumije u cemu je problem?Ovo je zadnjih par redova.17. jun 2004. u 7:42 am #19447Nostromo
UčesnikKoji MDK koristis, 9.2 ili 10? Meni nije hteo da se iskompajlira dok sam koristio 9.2,
mislim da to ima neke veze sa odredjenim bibliotekama i gcc-om.17. jun 2004. u 11:16 am #19448Kuki
UčesnikKoristim 9.1. Mora da je to u pitanju. Postoji li neka druga verzija koja moze i na ovom Linux-u?
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.