Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Osteceni download
- This topic has 9 одговора, 5 гласова, and was last updated 18 years, 9 months раније by miroslav_joksimovic.
-
АуторЧланци
-
4. јануар 2006. у 2:34 am #6730ostresУчесник
Jel postoje neki programi za popravku fajlova ostecenih pri downloadu?
4. јануар 2006. у 10:17 am #38859LimitManУчесникAham!
Zove se Download it Again 😀
Sala na stranu … Mozda postoji program koji popravlja odredjenu vrstu fajlova (npr Zip Repair ili slicno) ali se uglavnom svodi na popravku jakooo malih ostecenja i popravku headera …
Ni jedan program ne moze da pretpostavi gde je fajl ostecen i kako izgledaju delovi koji mu nedostaju …
Sve u svemu, tesko da tako nesto postoji
4. јануар 2006. у 11:49 am #38860miroslav_joksimovicУчесникDa, za male fajlove postoji, to je tacno. Ali, sta ja da kazem kad sam skidao Debian Sarge 3.1 na 14 diskova da bi mi rekao da nedostaje vmlinuz image pri butovanju prvog diska. Naravno, prva reakcija je bila : ” Ne mogu da verujem da moram ponovo da skidam prvi disk ” ali ispostavilo se da moram. Nakon toga, radilo je perfektno ali nikakav repair ne dolazi u obzir, mislim da takvi programi ne postoje, narocito kada su u pitanju ovako bitni fajlovi… Ko zna!!!
4. јануар 2006. у 3:39 pm #38861ostresУчесникAjde provericu, ali cini mi se da sam negde citao da za Win postoje takvi programi.
5. јануар 2006. у 3:35 am #38862LYbУчесникMa gde da postoje? Skidas arhivu, ISO, bilo sta, dload pukne negde ili se u toku transfera nesto istripuje i u pola fajla imas deo sa djubretom i sad treba da postoji program koji ce da izmisli nedostajuce delove?
5. јануар 2006. у 9:49 am #38863miroslav_joksimovicУчесникMa gde bre postoje, razmisli realno. Kakav Win i ostalo, ma daj. Razmisli logicno, taj program bi znaci morao da bude toliko pametan da tacno zna sta nedostaje, ili da bude toliko pametan da sam napise u nekom programskom jeziku to sto nedostaje.
Ne znam da li postoji i takav covek koji bi mogao sve to da uradi a kamoli program. Samo malo razmisli i bice ti jasno sve!!! LOGICKI
6. јануар 2006. у 8:03 am #38864djvujkeУчесникmozda si mislio da nastavis download posto ti je veza pukla
ako si na to mislio onda za download koristi kget , d4x ili neki slicni njemu
on skida fajl sa neta tako sto ga rastavi na manje pakete i u slucaju da pukne veza on nastavlja od zadnjeg celog paketa..6. јануар 2006. у 10:26 am #38865miroslav_joksimovicУчесникMislim da nije mislio na to vec na to da kad skine neki ceo fajl i ako ima nekih fajlova koji nedostaju, da li postoji program koji popravlja te greske, tj koriguje fajlove koji su osteceni…
7. јануар 2006. у 7:14 pm #38866ostresУчесникLjudi moja greska 😳
Programi za koje sam cuo sluze za popravku ostecenih video fajlova (avi), njihovim reindeksiranjem, a imaju i ogranicen uspeh pri popravci istih ako su lose downloadovani.
A ja mojih 40 Mb programa koji sam skidao mogu da obrisem 😥
Vise necu ni da pokusavam da skinem bilo sta vece od 5 Mb, dok sam osudjen na dial-up.
Izvinjavam se zbog podgrevanja strasti.7. јануар 2006. у 7:18 pm #38867miroslav_joksimovicУчесникNema problema, samo je trebalo da preciziras sta ti je konkretno problem. POZDRAV
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.