Pa na pitanje “Kako da konfigurisem Xorg” iz principa ne odgovaram, jer je odgovoreno mali milion puta (za sve zive graficke, monitore, distribucije,,,), ali ljude mrzi da pretraze ili pogledaju dokumentaciju vec vole da im mi koji smo lomili glavu a nije bilo nikog da nam pomogne sazvacemo na daljinu … Takodje necu da odgovaram na pitanja tipa “Kako da instaliram modem”. Ne zelim i necu da pomazem u distribucijama koje nikad nisam instalirao, mozda sam ih video 1-2 puta, ili eventualno probao (moram da priznam da ih nisam probao mnogo, a nisam ni video mnogo… Takav sam … Zalepim se za jednu stvar i nje se drzim…)
Onda moram da pricam gluposti po raznoraznim temama kako me ne bi zaboravili (mada je moja ruznoca nezaboravna ;)). Sto se tice mojih “verskih” opredeljenja, jedino ne volim Windozu i ne varim bas Mandrivu (nju sam probao i mnogo se razocarao) tako da ne ucestvujem ni u temama “Sta je bolje? Debian ili Ubuntu” jer prosto znam da si oba sistema dobra, ali sto ljudi sto cudi, dvesta zena dvesta sisE (znam da je “sisa” ali mi lepse ovako… :D)
So … Zato cemo imati mnogo ovakvih tema… Sve dok ne dodje pravo pitanje 😉