Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Ostavka na mesto moda
- This topic has 75 odgovora, 22 glasa, and was last updated 18 years, 10 months ranije by
Sioux.
-
AutorČlanci
-
12. oktobar 2007. u 12:42 am #63873
LYb
UčesnikCekajte bre… covek je resio da ode i to je ok. Nacionalista je – i to je ok. Mandriva je odlucila da “saceka” sa srpskom lokalizacijom – to nije ok, tim pre sto su slovenacku prigrili oberucke.
Nije bitno da li je slovenacka ili je jermenska, radi se o politici i to NIKAKO nije OK.Uzgred, to sto je Mandriva odlucila da ceka nikako nije razlog da neko “bude potrebniji kao mod nego ikada”. Covek ima pravo da bude revoltiran i da dela u skladu sa svojim ubedjenjima i misljenjem.
12. oktobar 2007. u 12:57 am #63874Žarko Mihajlović
UčesnikE sad mene ovo dotiče kao korisnika. Upravo sam pokušao da instaliram lokalizaciju za Mandrivu Proleće iz zvaničnih skladišta, i neprijatno se iznenadio jer prevod nije kompletan. Da li sam ja pogrešio, ili jednostavno takva mogućnost više neće biti moguća?
Potroši si disk na Mandrivu 2008 koju je K3B upravo narezao… a? A mislio sam sutra da je instaliram…
PS
U Americi deca u školama svako jutro pevaju himnu ispred američke zastave pa ih niko ne zove jebenim nacionalistima, već… šta ti ja znam, to je tamo časno. Ovde da neko to pokuša da progura u škole završio bi obešen na Terazijama. Ali to je više za neki politički forum.Ako nema više prevoda Mandrive, kako da je koristimo? Molim upućene da objasne šta se zbiva sa Mandrivom i lokalizacijom?
12. oktobar 2007. u 1:00 am #63875BrokeBody
Učesnikto sto je Mandriva odlucila da ceka nikako nije razlog da neko “bude potrebniji kao mod nego ikada”. Covek ima pravo da bude revoltiran i da dela u skladu sa svojim ubedjenjima i misljenjem.
OK, svi mi imamo emocije i zivimo po nekim licnim ubedjenjima, ali meni ovo nikako nije profesionalno. Eticki nije u redu. Mislim, ako bi sada Linux predao svoja autorska prava Linuxa Microsoftu, jel’ ja sada treba da prestanem da koristim Linux? 🙂
12. oktobar 2007. u 3:30 am #63876foxbunny
UčesnikPa dobro, bre, modovi dolaze i odlaze. Šta tu sad ima toliko zanimljivo? Igra bela mečka?!
12. oktobar 2007. u 5:34 am #63877tomaja
Glavni majstorJa napisao ali evo da ponovo ponovim. Lokaliacija Mandrive nije izbačena, nije prekinuta niti će biti ali je rad trenutno u zastoju. Zašto ? Zato što samo jedan čovek radi lokalizaciju (uz raniju manju pomoć još 2-3 čoveka) a sada taj čovek na žalost nema dovoljno vremena. Lokalizaciji može da se priključi svako ko poseduje dovoljno znanja iz engleskog jezika i da baš nije duduk što se tiče Linux sistema. Tako da ako ima zainteresovanih….
Što se tiče našeg člana (miodragz), čovek ima pravo da radi šta želi i ne bih više to da komentarišem. Ja ću uz popca preuzeti taj deo foruma, bar do daljnjeg.Ende.
linux4life
12. oktobar 2007. u 7:04 am #63878dens
UčesnikOdg: Ostavka na mesto moda
« Odgovor #23 poslato: danas u 05:30:14 »Ljudi, kad vi spavate….
12. oktobar 2007. u 7:20 am #63879dejanium
Učesnikpojedici moraju da prave cirkus po svaku cenu, valjda ce se lepo naspavati i smiriti.
ostatak komunistickog vaspitanja. “neprijatelj nikad ne spava” verovatno se bdi nad bezbednoscu zajednice, eto neko je zadremao i ode lokalizacija mandrive >:D
12. oktobar 2007. u 7:48 am #63880foxbunny
Učesnik[quote]Odg: Ostavka na mesto moda
« Odgovor #23 poslato: danas u 05:30:14 »Ljudi, kad vi spavate….
[/quote]Hehe, pa probudila me galama na Linuxo. :biggrin:
12. oktobar 2007. u 9:01 am #63881miodragz
Učesnik@Lyb tako je
@JA_SAM kad je neko drugi neetican zasto bi bio ja ( ne radi se o neeticnosti ljudi sa foruma ) mada ne znam sto sam neetican.
Ej bre sta vam je da bi nekom pomogo moram li da budem mod, ako necu da budem mod na doticnom mogu na nekom drugom. I ja nisam ljut na nikog od vas ovde i dalje cu ja da dolazim i da pomognem u granicama svojiih mogucnosti naravno ali je smesno da ispade i problem biti nacionalista. Izvinite ne mogu da nosim zastavu u duginim bojama mnogo mi je sarena pa mi smetaju toliko jarke boje,bole oci od toga. 😀
E da ako sam digo ruke od Mandive ne znaci da sam digo ruke od linuxa a i Manrdiva nije jedina distribucija evo sad sam instalirao OpenSUSE koji kod mene zanimljivo odlicno radi cak mi rade i svi romovi naravno ovo je samo privremeno dok zena ne zavrsi neki poso pa ce moja maasina da radi na Gentoo
12. oktobar 2007. u 9:51 am #63882foxbunny
UčesnikAko sam dobro razumeo, radi se o otvorenom i javnom protestu, a ne o pitanju etike. Jedino što sam protestuješ, ali ono… tvoja stvar. Ja se slažem sa mnogima da mod treba da bude potpuno nepristrasan, ali ono… ljudi smo.
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.