Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Opera 9.23 [sređeno]
- This topic has 21 odgovor, 11 glasova, and was last updated 18 years, 12 months ranije by
Leon.
-
AutorČlanci
-
16. avgust 2007. u 12:32 pm #59880
dukenukem_4d
Učesnikje YouTube junky pa se vratio žarliscu zbog tog friggin downloadera.
plz ,jel moze ovo malo (ne)jasnije ???
ne znam kakav je downloader ,samo sam ga naso,kazem da koristim youtube-dl skriptu
moguce da je njesra ,cim ide preko nekog tamo sajta…
@Guster , to su onih 3×3 polja kada idesh na new tab,ako nije iskljuceno,
kad se klikne na polje,direktno ucita bash tu stranicu,nekako treba da se doda adresa…Edit: guster je preso na Operu ! i to 9.23 !(sa firefoxa)
Dobro nam dosao!16. avgust 2007. u 1:09 pm #59881Guster
Učesnikto su onih 3×3 polja kada idesh na new tab,
Probaću.
guster je preso na Operu !
Operu imam instaliranu na svakom sistemu. Samo je nisam mnogo koristio.
16. avgust 2007. u 11:22 pm #59882dukenukem_4d
Učesniknesto sam skapirao,dok se browsuje po forumu u operi 9.xx
ako ima vishe tabova na kojima su otvorene stranice
i ako dodje do neke promene na nekoj stranici,npr,novi post, onda tab poplavi.
kazite ,slobodno dobro jutro to je stara vest…
mada su ukljucene i najsitnije promene,npr kada neko gleda tu stranicu16. avgust 2007. u 11:26 pm #59883foxbunny
UčesnikI ne samo to. Kada poplavi tab, samo predjes misem preko njega i on ti lepo nacrta kako ta stranica izgleda (thumb). Mene te sitnice odusevljavaju.
17. avgust 2007. u 1:43 am #59884svrbin
UčesnikMa opera mi je bedz premca!
21. avgust 2007. u 7:04 am #59885maymoon
UčesnikPostoji li plug-in (ili widget) za Operu koji krade flesh banere (odnosno .swf faljlove)?
21. avgust 2007. u 8:16 am #59886Leon
Učesnikmeni opera odgovara za sve, osim za pravljenje sajtova. googlepages ne prihvata operu, a kad koristim joomla takodje nece opera da pokazuje sve one zezalice za editovanje texta. isto je i na scribd.com gde mogu da se ubacuju razna dokumenta, ne mogu da editujem tekst kad koristim operu.
21. avgust 2007. u 10:41 am #59887dukenukem_4d
UčesnikPostoji li plug-in (ili widget) za Operu koji krade flesh banere
kada ucitas stranicu na kojoj je zanimljiv flash,odes u
/home/~/.opera/cache4
pa zatim pronadjes koji su najnovije po datumu datoteke sa swf
ekstenzijom,samo sto se zovu drugacije npr: oprXYZ1234.swf21. avgust 2007. u 10:58 am #59888pingo
Učesnik,,, a kad koristim joomla takodje nece opera da pokazuje sve one zezalice za editovanje texta,,,
Neznam, ali kod mene to radi. Jel imas instaliranu javu? :-
21. avgust 2007. u 4:07 pm #59889Leon
Učesnikpa mislim da sam probao sa kompova u biblioteci, a samo sam na jednom danas proverio i video da skoro nista nema instalirano, pa sam danas instalirao javu i jos neke stvari. probacu sutra na tom istom kompu da koristim scribd i joomla, pa cu da javim da li sad hoce. ovde imam javu ali nema operu. mada cu mozda sad da instaliram operu pa da probam.
hm, ne znam sta se zbiva, ali opera mi nudi samo da skinem operu za mobilni i mini. probah i sa firefox i sa IE ali isto, nece da mi prikaze normalnu opciju za donwload. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.