Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › OpenSUSE 10.3 beta1
- This topic has 18 одговора, 8 гласова, and was last updated 18 years, 10 months раније by
Жарко Михајловић.
-
АуторЧланци
-
29. август 2007. у 12:32 pm #59321
Mr_Pingvin
УчесникNije loš, ja ga svima stavljam iako ga ne koristim zbog nekih problema sa gtk il šta već. Napr. na 10.2 nisam mogao da pokrenem d4x i još neke sitne programčiće… Nadam se da su rešili taj problem.
6. септембар 2007. у 2:26 pm #59322sdfasfasffsdqqfdq
УчесникIzasao openSUSE 10.3 Beta 3 !!!
Distrowatch.com veli:Christoph Thiel has announced the third beta release of openSUSE 10.3: “It’s my pleasure to announce the availability of openSUSE 10.3 Beta3. This is the last beta release before entering RC phase in two weeks. Many thanks to everyone who has contributed to this release of openSUSE! Important changes since Beta2: Linux kernel 2.6.22.5, libzypp 3.22.1; improved package lists of the 1-CD GNOME and KDE editions; countless bug fixes in every component; reworked concept of language bundles.
6. септембар 2007. у 6:26 pm #59323Анонимни
ГостDa sacekamo, ipak, stabilnu v., mesec dana zacas prodje……
::)
16. септембар 2007. у 11:18 pm #59324Жарко Михајловић
УчесникНе могу да дочекам, не могу… у најмрачнијем тренутку кризе почео сам да преузимам пакете из UNSTABLE репозиторијума! Онда сам, још у бунилу, истргао кабл из рачунара и прекинуо везу са интернетом на пола посла; отиш’о да се умијем ‘ладном водом…
Бррр!
16. септембар 2007. у 11:48 pm #59325Moneo
УчесникBice to odlican distro….
Konacno je izbacen onaj nesrecni ZMD koji je bio kamen spoticanja u prethodne dve verzije(narocito 10.1) i odluceno je da se manipulacija paketima prepusti Yast-u i Smart-u sto je na kraju krajeva logican izbor
Ono sto jos uvek pomalo smeta je da je Yast(prilicno)trom kada je u pitanju rad sa online repoima-mada to ce valjda biti popravljeno u sledecem izdanju
Jos da maknu ono Beagle sranjce(po meni totalno beskorisna stvar koja samo opetercuje masinu i razbacuje resurse)iz default instalacije i bice super ^-^17. септембар 2007. у 1:32 am #59326Mr_Pingvin
УчесникNeka je Yast trom samo da odradi posao kako treba. Mada su ga dobro ispeglali u zadnjim verzijama, radi sve brže 😀 😀 😀
A psa ćemo lako stamaniti već na startu.. O0
17. септембар 2007. у 9:45 am #59327Анонимни
ГостJa sam isprobao ( na kratko-za sada ) KDE4 Live CD Beta2: Iz xterm-a kao root aktivira se network komandom
“rcnetwork restart”. Dd browsera ima Konqueror 3.92 ( KDE 4.0 Beta2 ). Nisam uspeo da se ulogujem na linuxo.net, niti drugde ( Cookie handler service off ) tako da se i ne javljam sa doticnog distroa….. Nisam pronasao KSnapshot pa ni snimka ekrana nema sem ono sto sam snimio foro-aparatom ( nazalost baterije pri kraju pa je foto dosta taman ). U gornjme levom uglu je Desktop Toolbox. Kada izadje finalna verzija i instaliramo ga na HD bice atraktivan ( Slicno kao Vista i MacOSX – na prvi pogled…. ).1. октобар 2007. у 4:45 pm #59328Mr_Pingvin
УчесникWe’ll start this week’s news roundup with an exciting piece of information: the ISO images of openSUSE 10.3 have been quietly released to download mirrors over the weekend.
Ovo sam našao na Distrowatch
http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20071001#upcoming
Ali još ga nema na mirorima… ili ja ne vidim ili su sklonili… 😡 😡
1. октобар 2007. у 4:47 pm #59329Жарко Михајловић
УчесникЈављајте људи чим уочите птицу на небу!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.