Почетак › Форуми › BSD › OpenBSD, NetBSD › OpenBSD_LiveCD/DVD
- This topic has 7 одговора, 2 гласа, and was last updated 17 years, 5 months раније by Анонимни.
-
АуторЧланци
-
16. август 2007. у 5:50 pm #9035gandalfГлавни мајстор
Na lokaciji: http://jggimi.homeip.net ima nekoliko verzija OpenBSD Live CD/DVD – ko voli da testira i isproba slobodno je…… ja sam narezao i386 Gnome/Dillo – nesto preko 760 Mb. Ima dva Browsera – Dillo i Lynx, oba rade ali iz nekog razloga nisam uspeo da kao ulogovani user posaljem otkucani txt te saljem sa ove platforme. Postoje verzije za AMD64 i za i386…. ::)
16. август 2007. у 8:18 pm #60028dukenukem_4dУчесникzdravo, u vezi sa dillo ,mislim da sam nedavno uspeo da posaljem 1 post iz tog browsera ,
dodise sa linuxa,ne sa BSD-a ,problem je,mislim, sto na njemu
nema cookies ,ili ne znam kako da ih ukljucim,
dillo ne prijavljuje uopste identifikaciju,
probaj ako hoces da postujes iz njega,da odmah skocis,na temu ,pa
relativno brzo postuj ,s tim da ce server odmah nakon posta da te diskonektujeEDIT: izgleda da MOGU da se ukljuce cookiji,probacu u sledecem postu…
http://www.dillo.org/FAQ.html#q8
http://www.dillo.org/Cookies.txt16. август 2007. у 8:30 pm #60029dukenukem_4dУчесникizgleda da je potrebno
da se u ~/.dillo/cookiesrc
upishe sledece :DEFAULT DENY
.linuxo.net ACCEPT(samo za linuxo!!!)
nadam se da ce ovo da radi i na BSD 🙂
tj ako me ne diskonektuje….EDIT:vec sam 5min konektovan…iz dillo
16. август 2007. у 8:40 pm #60030АнонимниГостHvala na sugestijama – probacu. Trenutno skidam verziju KDEi386. Interesantno, Gnome/Dillo se pojavio kao MagicISO Document te sam morao da upotrebim doticni Magic da bi ga narezao, Nero ne prihvata…. MagicISO maker zahtevao da se ubaci DVD RW!
16. август 2007. у 8:43 pm #60031dukenukem_4dУчесникnema na cemu…
inace nista vas ne razumem,
ne znam mnogo o BSD 🙂16. август 2007. у 8:50 pm #60032АнонимниГостSetih se, bio sam dugo ulogovan na Dillo ali posto se sve radi pomocu strelica, gore dole, levo, desno…. nisam pronasao nacin da da posaljem vec otkucanu poruku ( nema ono ” posalji” ). U Dillo stranica linuxo izgleda kao da je Pikaso pravio!
16. август 2007. у 9:00 pm #60033dukenukem_4dУчесникe malo loshih vesti ,posle izvesnog vrmena mi javlja da je tema zakljucana
izgleda da dillo nije bash kompatibilan sa linuxo….hmm.. ali moze da menja? (ovo iz dillo edit)
EDIT2(ne-dillo):ima manjih problemcica,ali radi nekako..
ne mogu da se shalju slicice,jer izgleda ne podrzava js
koji otvara potrebne opcije,i neki problem sa zakljucanim temama?
He he ,pogresih slicku…
17. август 2007. у 12:11 pm #60034АнонимниГостMnogo je bolje ( i skoro duplo vece ) KDE izdanje – skinuto sa istog sajta. Dakle, na DVD ima oko 1,24 Gb aplikacija te konqueror kao pretrazivac, koji bez problema radi ) linuxo login ). Jedino sto se Live DVD sporo ucitava ( za slicno vreme bi Zetu instalirao na HD! )….. KDE je u verziji 3.5.6, Display ide po defaultu 1400×1050, 60 Hz, itd.
Vredi probati….. O0 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.