Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › ogg ne radi preko control centra!!!!
- This topic has 6 одговора, 2 гласа, and was last updated 19 years, 1 months раније by Mr_Pingvin.
-
АуторЧланци
-
12. септембар 2005. у 1:06 pm #6133Mr_PingvinУчесник
Primetio sam da mi nerade sistemski zvukovi u .ogg formatu. U xmms rade bez problema… Uradio sam upgrade libogg mada i dalje ne radi i ne prijavljuje nikakvu gresku. Zanimljivo je da .waw zvukovi rade…
Koristim kde 3.3 i slack 10.1 pa ako je neko imao problema sa slack-om nek javi sta fali posto nemam ideju.
12. септембар 2005. у 10:47 pm #34713BastardУчесникMeni na suse 9.2 i kde 3.3 nerade wav a rade ogg
Mozda nesto oko kde-a12. септембар 2005. у 11:27 pm #34714Mr_PingvinУчесникNasao sam na stranim forumima da treba ukucati artsplay u external player ili obrisati knotify iz home direktorijuma… hmmmm meni ni jedno ne radi.
Samo kad bi znao sta fali… nije do kodeka posto xmms pusta i to jadan sve preko plugina… A ovaj glupi center nece pa nece… Ovo jos nisam video ni u jednom kde-u, a i niko na netu se ne zali na to pa izgleda da sam ja nesto zeznuo… mada nije uopste ni radilo od (kompletne) instalacije.. Mozda je do starog kernela, mada vec mi sve same gluposti padaju na pamet… 🙂 🙂 🙂
Jel ima neko resenja???
13. септембар 2005. у 12:38 am #34715Mr_PingvinУчесникPrimetio sam da artsplay malo zeki, nece da pusta .ogg fajlove, probao sam da zamenim arts sa novijim ali opet isto… ubacio sam arts 1.4.2 umesto 1.3.1 ali isto se ponasa…
13. септембар 2005. у 12:40 am #34716BastardУчесникNiko se nezali zato sto nije bitna stvar
Uostalom 3.3 ima jos bugova
Valjda je zato naprimer suse savetovao korisnicima da instaliraju 3.413. септембар 2005. у 12:57 am #34717Mr_PingvinУчесникPa da malopre sam procitao nezvanicno izvinjenje od jednog clana kde tima.
Kao pobrkali su neke biblioteke, nije trebalo da se nalaze na istom mestu, pa resenje je preci na 3.4.2. Tako oni kazu…. Nije ni bitno, bar nesto radi… 🙂 🙂
13. септембар 2005. у 2:25 am #34718Mr_PingvinУчесникResenje problema sledi:
paket flac 1.1.2 sa linuxpackages.net nije dobar, jer ne sadrzi fajl
libFLAC.so.6
Resenje:
skinuti flac-1.1.1-5.i586.rpm sa rpmseek.com i konvertovati sa rpm2tgz pa instalirati
Radi bez problema… Ako neko jos ima problem, ima jos jedna caka samo da ne komplikujem.. 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.