Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Predlozi i pitanja›Odo’ ja… :'(
- This topic has 19 odgovora, 14 glasova, and was last updated 16 years, 1 month ranije by
miodragz.
-
AutorČlanci
-
13. aprila 2007. u 7:18 am #54010
dejanium
Učesnikodgovor cu ti poslati na PP, da ne skrecemo temu. prosla Brokeova tema je od prostog pitanja postala glupa rasprava, tako da nema smisla.
13. aprila 2007. u 8:59 am #54011miodragz
UčesnikDaj bre Stefane sta ti je pa uvek se nadje neko da napise nesto ili mu se ne svidja tema,post ili sta vec,svi imamo svoje misljenje,svi mislimo da smo najpametniji,najbolji a da su svi ostali glupi,nemaju pojma,lupaju gluposti. Sta da se radi zivot je to, meni ne bi forum bio zanimljiv da nema nekog poput dejaniuma,Nightweavera…….. 😀 😀 😀
Pogledaj nasu Skupstinu jedni za drugi kazu da su lopovi,budale i sta vec a cim izadju zajedno se opijaju na splavovima ako se pre toga ne uroljaju u sportskom bifeu tj u skupstinskom bifeu za 100 dinara.
Zato ovaj forum shvati kao Srpski parlament kad smo u sali moze i nisko kad izadjemo ajmo na pivo u Miticevoj 😀 😀 😀13. aprila 2007. u 9:21 am #54012olujicz
UčesnikCovek je u pravu, i ja nevolim da pisem po ovom forumu iako ga svekodnevno posecujem. Jednostavno svaka vasa tema zavrsi sa raspavom i ode u nedogled.
Bas je zanimljivo kako tog istog coveka na Ubuntu forumu niko nikada nije napao.
13. aprila 2007. u 10:06 am #54013cyber_brain_mfkg
UčesnikEj brej! Nemo da si neurozan….mozda je swe owo zbog neredownog sexualnog zivota a? 😀
Shalim se! Ma opusti se bre…. Zashto jednostawno ne ignorirash postowe koji ti se ne swidjaju:D!
Morash naci mexanizam da zashtitish sebe od nepozeljnix ljudi/knjiga/filmova/postowa i ko zna josh cega…jer ako bi se nerwirao swaki put kada neka boodala kaze/uradi neku gloopost onda ne bi imao samo cir na zelucu wec bi bio ceo u chirevima….lol
A najbolji zastitni mexanizam je selekcija!Zamisli samo kada bi se swaki put selio kada ti se ne bi swideo neki komshija…:D…(sto je kod nas saswiom uobicajeno-tipa: da komshiji crkne krawa…blablabla)…Mislim da bi menjao mesto borawka swaka 2meseca :D!
No swe u swemu…pre nego sto odluchish da definitiwno napustish forum razmisli samo o tome shta si owde dobio/nauchio oduzmi sa onim shto si izgubio(ne rachunajuci chir poshto do sada nisi bio proswetljen mojom besedom o selekciji ulaznih informacija :D) i
IF suma >=0 then stay connected
else
printf(“SVE NAJBOLJE ;)”);… prosta matematika 😉
pozzz
13. aprila 2007. u 10:49 am #54014foxbunny
UčesnikMa, svako ko iole zna Brokea, zna da ga ljudska glupost nervira više od svega. I dečko je toliko bistar da može opušteno da bude reper za to koliko je ko glup. Iznervirao si Brokea? U, mora da si baaaš lupio. :biggrin: Meni lično je drago što je otišao. Bolje je za njega.
13. aprila 2007. u 11:42 am #54015dejanium
Učesnikmudro zboris starce, ima istine u onoj narodnoj:
– svaka budala nadje svoje veselje O0
ja sad odoh da provedem 9 dana s najlepsom devojcicom na svetu, a ovaj “parlamet” ostavljam onima koji imaju jak zeludac i mazohisticke porive.
13. aprila 2007. u 7:26 pm #54016psy_unix
Učesnik@cyber_brain_mfk
Pitaj ove pametnjakovice jel oni imaju redovan sexsualni zivot ? O0 O0 O0U zadnja dva dana:
Na moj trud oko posta o sistemima koje sam probao i koje trenutno koristim doticni Siouxproziva :
@psy_unix
Zanima me da li ti nešto od drajvera nedostaje ili od software-a.Na nasu diskusiju o 64_bitnim procesorima doticni MisterNo pametuje i pljuje sve redom :
@ psy_unixNista licno ali gledaj svoja posla. Ako mislis da gluposti koje postuje BrokeBody vrede paznje i komentara nisi nista bolji od njega.
Svoju kreativnost usmeri na onu prezentaciju za koju ti je tomaja ostavio prostor na serveru a vezanu za priblizavanje linux-a korisnicima. Dve napravljene web strane ti ne daju za pravo da ti dajes svoj komentar o 64 bitnoj platformi.
itd itd itd ………
miodragz IMA IZJAVU DANA :
meni ne bi forum bio zanimljiv da nema nekog poput dejaniuma,Nightweavera……..
Ljudi prekinite s ovim glupostima i dajte bar neki projekat da napravimo, ostvarimo neku ideju, prenesemo neko znanje ili na ligu u nedelju da ponesemo svi prangije i nozeve pa da resimo to ko ljudi. >:D >:D >:D
Niti branim dejaniuma, Nightweavera, foxbunny, BrokeBody….. niti plujem moderatore i ljude koji svracaju tek da bi svratili vec zelim jos jednom da ukazem da su ovo gluposti jer i meni je i ovaj forum drag i glupo je da sirimo mrznju…..
13. aprila 2007. u 7:37 pm #54017Sioux
UčesnikA da li će Stefan da svrati da vidi odovore?
@psy_unix
Zašto misliš da sam nešto provocirao?
Ne mogu da te pitam da li ti nedostaje neki od 1000 meni dragih programa ,pa sam te pitao da li ti nedostaje nešto što inače redovno koristiš ne bih li stekao uvid u to dokle je stigao 64.13. aprila 2007. u 9:52 pm #54018BRANKKO
ModeratorA da li će Stefan da svrati da vidi odovore?
Sumnjam…
…al moracu da ga pitam, hoce li se druziti s’ nama na LiGa6 (i ostalim)
14. aprila 2007. u 7:54 am #54019 -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.