Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › Odg: Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron Artwork
- This topic has 35 одговора, 12 гласова, and was last updated 16 years, 8 months раније by marelli.
-
АуторЧланци
-
12. децембар 2007. у 12:19 pm #961612. децембар 2007. у 2:01 pm #65794dejaniumУчесник
lepo izgleda, a cemu sluzi :-
salim se, jeste gnome ali je privlacan. jel to neka retrospektiva ili tvoj doprinos ubuntizaciji ???
12. децембар 2007. у 2:16 pm #65795MoneoУчесникIzgleda super ^-^
Mada ja licno ne mogu da se naviknem nikako na Gnome iako ga trenutno rabim u novoj Fedori 😀
Ne vredi brate ipak mi vise lezi KDE-u Gnome-u je skoro sve super ali ono sto mi u njemu smeta je nedostatak native gtk aplikacija i onaj sugavi Metacity koji ni pozicije prozora ne pamti bas kako bi trebalo :p12. децембар 2007. у 2:32 pm #65796BrokeBodyУчесникKoliko znam, sada ih pamti Compiz Fusion, a ne Metacity.
EDIT:
Barem kada je Compiz Fusion ukljucen. :>
12. децембар 2007. у 2:52 pm #65797MoneoУчесникDzaba bre kada ja compiz ne koristim-pustim nekad kada hocu da se malo igram ^-^
Ali meni je zaista bezveze to u vezi Metacity-ja-zaboga pa to tako sa pozicijom prozora se provlaci kroz Gnome jos od pre nekoliko godina i nikako da to srede-mislim zapamti ga on,ali cim ja otvorim home folder svaki novi prozor autmatski ubacuje u gornji levi cosak umesto da im pamti predjasne pozicije ::)
Inace,nisam bezveze pomenuo nedostatak aplikacija-posto mi je potreban neki VNC klijent krenuh ja da lepo trazim neki za Gnome-ima vinagre ali ja sa njim nisam uspeo da se uopste nakacim na remote dekstop(nece da nadje hosta cak i kada rucno ukucam adresu i iskljucim firewall iako u drugim klijentima sve radi odmah ::)),pa ima Tight VNC koji je u izvedbi za linux jad i beda(za razliku od Windows verzije),pa ima onaj bazican VNC za X koji je takodje jad i beda :biggrin:
A u KDE-u pak sa druge strane imas u paketu krdc koji je odlican i radi odmah-samo treba da se ukuca adresa remote hosta i cao djaci 😀
Da se razumemo ne pljujem ja Gnome cak i kazem da je od 2.14 verzije zaista odlican,ali ovake gluposti i tome sl a pre svega SJAJNA integracija aplikacija(za razliku od neke kvazi integracije koju navodno nudi Gnome :D)me ipak primoravaju da se drzim KDE-a 😉12. децембар 2007. у 4:27 pm #65798marelliУчесникU brate do jaja,iscepili ga … O0
Ovo moram pos hitno da isprobam!!!!!!!!!
12. децембар 2007. у 7:08 pm #65799KosavaУчесникbilo je neke price da human teme da se zameni ,a vala i vreme joj je 😀
13. децембар 2007. у 12:57 am #65800kosmiУчесникKoliko znam, sada ih pamti Compiz Fusion, a ne Metacity.
EDIT:
Barem kada je Compiz Fusion ukljucen. :>
Dzaba bre kada ja compiz ne koristim-pustim nekad kada hocu da se malo igram ^-^
Upravo se radi na Compizu kao default wm i bez potrebe za opengl, tada će metacity odmah u penziju. 🙂
17. децембар 2007. у 3:12 pm #65801BrokeBodyУчесникIzgleda da ovo nece biti tema za sledecu verziju.
🙁
I’ve just found out that several sites are promoting the rumor that this is the 8.04 theme, or are at least alluding to the idea that this is said theme in progress. I apologize for any confusion, and I’m sorry to say that this is probably not the next Ubuntu theme.
https://wiki.ubuntu.com/Artwork/Incoming/Hardy/Alternate/BasicIdeals
Ovo je za sada u planu za 8.04 LTS:
18. децембар 2007. у 4:22 am #65802BrokeBodyУчесник -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.