Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Odg: Oglas za posao
- This topic has 15 odgovora, 7 glasova, and was last updated 19 years ranije by
marelli.
-
AutorČlanci
-
28. avgust 2007. u 3:57 pm #60918
zchira
Učesnikfirma se zove accordia, radi se uglavnom java i c#, mada se za interne potrebe rade i neki sajtovi i sl.
Ima u firmi i nekih koji se bave administracijom i slicnom fizikalijom (instaliraju sisteme ako je potrebno, umrezavaju nove racunare i sl…).
Inace imas u nishu dosta programerskih firmi – troxo, logik, itd… a sad i neka makedonsko-shvedska firma seavus otvara predstavnishtvo u nishu. Imaju neku fensi zgradu u Jagodin-mali, i za sad samo pozivaju ljude na razgovor, a jos nisu poceli da rade…28. avgust 2007. u 5:16 pm #60919marelli
UčesnikNeznam,zato i pitam.
Nemam dodira sa tako necim,jer zivim u tako glupoj sredini,gde nokog nista ne interesuje.
Tako,da sve sto me zanima,kad mi se ukaze prilika,priupitam nekog od vas,jer,kazem,poslovi kao sto su administracija mreza ili programiranje nisu toliko zastupljeni u mom mestu podno rudnika. :biggrin:29. avgust 2007. u 12:53 pm #60920marelli
UčesnikEvo,ovo nije lose: 😀
http://www.poslovi.infostud.com/konkursi/2007/08/vip_mobile2.pdf O0
,mislim,meni nije lose! ::) 😀
29. avgust 2007. u 2:00 pm #60921BrokeBody
Učesnikprogramer se rodi , a ne kao ja cu da budem programer
Izgleda da je to neretko surova cinjenica. Medjutim, vidjao sam “volja ispred talenta i inteligencije” slucajeve. 😉 Definitivno, ljudi nisu bili neki (rodjeni) potencijal za programera, te su zato velikom voljom sebe morali da pretvore u programera, kad ih vec priroda nije stvorila kao programere po rodjenju, jel’. 😉
Naravno, nije bas da je svaki drugaj slucaj takav, ali ni za koga nije neizvodljivo. 😉
29. avgust 2007. u 2:11 pm #60922zchira
Učesnikslazem se. kod mene u firmi ima takvih (ne mnogo, ali ih ima). Vremenom postali iskusni 🙂
29. avgust 2007. u 3:02 pm #60923marelli
UčesnikMislim da treba da volis to sto radis a ne da li si rodjen da ga radis.
Silom prilika krenes da radis nesto pa se nadjes u tome,i ne razmisljas da li si rodjen ili ne.
Dobro,mora da ima malo kefala za to sto se radi. :biggrin:+
Ovajjjjjjj,sta sam hteo reci,ah da,neki pametni batica je rek,o da je genijalnost 5% intiligencije a 95% rada.
E sad,ne moraju svi da budu genijalci,ali ono sto hocu da kazem,jeste da je glupo praviti podelu na pametne i glupe,rodjene za ono te nerodjene za ovo.
Ako hoces nesto da uradis moras da se dobro razbijes,zrtvujes,ako toga nema dzaba ti i ono malo talenta (ili mnogo). :biggrin: -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.