Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Odg: Nov(i) moderator(i)
- This topic has 172 одговора, 26 гласова, and was last updated 19 years, 1 month раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
24. јул 2007. у 5:04 pm #57654
GoranSTX
Учесник@Seleuk
znas kad ces sad da dobijes onaj DVD? LOL…
Nego, sta mislis, koliko puta je na SK probao da postavi temu “Zasto mi se ne vide poruke???” LOL
EDIT: Slikano pre par minuta…
24. јул 2007. у 5:12 pm #57655burga
Учесник@Bl4cK_DoOm
Дечко, кад порастеш сазнаћеш да су правилни називи Шикаго, Апаш и Су, што се на ФРАНЦУСКОМ (а они су тамо живели и дата имена записивали), пише Chichago, Apache & Sioux
@LYb
Ма опуштеноНего ајде да отворимо један подфорум где дете може да буде и админ и мод и да постује и сам себе да банује и сам себи да брише и мења постове па кад се иживи да га пустимо међу људе >:D
24. јул 2007. у 5:12 pm #57656dens
УчесникZa APAŠ nisma čuo a za Apache server jesam!a i ti imas idiotske prevode mogao si samo da napises APAČ a ne APAŠ!
To je stariji i manje uobičajen naziv za istu stvar: pripadnika jednog severnoameričkog indijanskog plemena. Nije u pitanju nikakav idiotski prevod već tvoje neznanje. Žalim, ali tako je… Činjenica jeste da ga većina ljudi zove apač ili apači… što ga ne čini manje ispravnim.
24. јул 2007. у 5:15 pm #57657LYb
Учесник24. јул 2007. у 5:17 pm #57658jedanBranko
УчесникPrimetio sam malog kad se pojavio (nema jos ni mesec dana) i jako me nervira onaj potpis danasoft i po kojem sam lako pratio njegove postove gde me je opet nerviralo sto se pojavio jos jedan totalni pocetnik bez imalo internet kulture. Etc…etc…etc…
Pitanja i odgovori dovoljno jasne govore da decko nema pojma o onome o cemu se na ovom forumu raspravlja uz to jos se ni jednom nije pojavo sa Linux-om. Etc…etc…etc…
Sramota je za ovako veliku zajednicu da tako neko bude mod – kao sto neko vec rece, decko misli da je ceo svet njegov, da je najpametniji, da sve zna…etc a uz to ne ume da se suzsrzi od svoje nekulture i izliva vulgarnosti. Etc…etc…etc…
Btw, ja sam vise tastatura “izlizao” nego sto on ima godina a sa *NIX sam jos dok u ovoj zemlji nije bilo neta – otprilike kad je on izasao iz pelena.24. јул 2007. у 5:22 pm #57659tomaja
Главни мајсторJoj moraću, a tako me mrzi, da napišem pravila ponašanja na forumu za novopridošle.
Nego kad već pišem ovo, da nije neko zainteresovan od vas da postane moderator ? 😉
P.S. primam samo stranu valutu za podmićivanjelinux4life
24. јул 2007. у 5:23 pm #57660psy_unix
УчесникJa dodjem ovde posle nekog vremena i dva posta mi se obrisu , hehehe . Zanimljivo
Tomo , naravo da bi je oprosteno i mislim da ce ti i starija oprostiti ali samo mi nije jasno kako te
je ubedio da mu das da bude moderator ? sa 50 postova i 14 godina ?Meni su na http://www.linuxsrbija.net/forum potrebni clanovi i moderatori kao kisa na ovoj susi al ne po svaku cenu . I od mene je trazio isto i dao sam mu malo nesto da sredi ali posle…..
Bilo kako bilo daj da gasimo vatru na ovoj temi i nastavljamo dalje (baci je negde) i napisi konkurs za moderatore i omoguci glasanje za doticnog pa cemo videti sta kazu ljudi . pozzz
24. јул 2007. у 5:26 pm #57661psy_unix
Учесникdok sam pisao ovo ti si vec napisao ovo gore pa eto 😀 O0 O0 O0
24. јул 2007. у 5:29 pm #57662tomaja
Главни мајсторTomo , naravo da bi je oprosteno i mislim da ce ti i starija oprostiti ali samo mi nije jasno kako te
je ubedio da mu das da bude moderator ? sa 50 postova i 14 godina ?Ni jedno ni drugo (mada ovo prvo nisam ni video) već moja dobra namera da neko ko je izrazio želju da aktivnije učestvuje na forumu dobije šansu. Na žalost, nije je dobro iskoristio. Svakako da ću ubuduće obratiti mnogo više pažnje.
linux4life
24. јул 2007. у 5:30 pm #57663miodragz
УчесникAko ti treba moderator za forum evo ja cu ako nema niko protiv a za mito ce da se dogovorimo ali ne javno 😉 😀 😀 😀
P.S. I smesno je bre Tomo moderise linux forum iz MS XP-a
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.