Tvoja vera u ljude me ispunjava nadom i tugom. Nadom, jer vidim da ima plemenitih i krotkih ljudi, tugom, jer sam siguran da gresis (bar u ovom slucaju)
EDIT: A posto ja vidim da si video, vidim i da ti je sve jasno…
Tvoja vera u ljude me ispunjava nadom i tugom. Nadom, jer vidim da ima plemenitih i krotkih ljudi, tugom, jer sam siguran da gresis (bar u ovom slucaju)
E, mene ispunjava sranjem koje izlazi iz moje tastature. 😀 Izvinjavam se svima koje sam “ispunio nadom” i sad zvanicno stajem na stranu onih koji podrzavaju ponistavanje Doomovog statusa moderatora.
Black Doom moderator?
Jbt,sta sve covek ovde nece doziveti….
Ne znam da li vam je promaklo ali lik(tacnije u pitanju je balavac od 14 godina-losa i razmazena decica zasluzuju takvu titulu :biggrin:)je tako lepo izvredjao dejanijuma koji je pokusao da mu pomogne,a tek gomilu postova sa vrhunskim bezobrazlukom i pitanjima u kome se prilicno drsko sve trazi na tacni bolje da ne pominjem…
Pride doticni ima i cudno naviku da na fol od odredjenih osoba dobija linux distroe preko poste,a da pritom ne posalje nista sto mu je trazeno za uzvrat i da se samo pravi lud ^-^