Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Odg: Nov(i) moderator(i)
- This topic has 172 одговора, 26 гласова, and was last updated 19 years, 1 month раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
24. јул 2007. у 3:20 pm #57624
GoranSTX
УчесникDa, bas je tesko citati poruke clanova koji se pitaju kako si dobio status moda…
Pazi sad, nemam je nista protiv tebe, protiv tvog ponasanja imam. Takodje, smatram da ne treba da budes mod i trazim od tomaje (a mislim da imam pravo da trazim) da ti taj status ukine. Ima ovde puno ljudi koji bi taj posao obavljali mnogo bolje, a ti druze imas jos dosta da ucis o mnogo cemu pored linuksa…24. јул 2007. у 3:28 pm #57625sdfasfasffsdqqfdq
УчесникNek mi skine status moda ja se neprotivim niti imam pravo da se protivim a ti ako oces da budes mod sto to jednostavno ne trezis nego ocekujes te neko moli da ti budes mod i ti svi koji bi bolje radili posao bolje od mene sto se ne jave nego cute!
24. јул 2007. у 3:30 pm #57626nowave
Учесник@Bl4cK_DoOm
Lepo od tebe sto si se izvinu, ali… Sam si priznao da lako planes, i samim tim te to diskredituje da budes moderator. Moderator treba da bude stalozena osoba koja ce znati kad i koga da ukori/obrise post… Samim tim, mislim da bi bilo pametno da se zahvalis Tomi na ukazanom poverenju, i da mu vratis status moderatora.24. јул 2007. у 3:31 pm #57627Guster
УчесникСве је ово због велике врућине.
24. јул 2007. у 3:32 pm #57628sdfasfasffsdqqfdq
УчесникСве је ово због велике врућине.
Taman sam ovo hteo da napisem ali ja ipak imam klimu! :p :p
24. јул 2007. у 3:33 pm #57629GoranSTX
УчесникNama modovi do skoro nisu ni trebali… To je najtuznije…
I meni status moda ne treba da bih bio dasa. Moje poruke se znaju, moj nick se zna, moja rec se zna. Tvoja rec, naprotiv, nema neku upotrebnu vrednost (recimo kad obecas nekom neki download, a posle ga izbegavas). I nemoj da pravis svadju, ovo nije namerno radjeno da bi se TI srusio sa trona, vec da bi ovaj forum funkcionisao kako treba.24. јул 2007. у 3:37 pm #57630nowave
Учесник@@Bl4cK_DoOm
Zasto si sada obrisao post sa izvinjenjem?24. јул 2007. у 3:39 pm #57631LYb
УчесникHmm da rezimiramo… bila su DVA odgovora na temu, samo se tebi jedan nije dopao, pa si ga modifikovao nakon cega sam ga ja obrisao uz komentar zasto sam to uradio. Obrisao si i taj komentar i onda si ostavio svoju u fazonu “Sve SPAM poruke i poruke koje nisu u vezi sa temom ce biti brisane”. UBR, nije bilo ni jedne jedine spam poruke. Tu moze google da ti pomogne, da razlucis sta je spam a sta ne.
Stajem iza zahteva da ti se oduzme mod status. Nisi za to. “Ja lako planem” nije nikakav izgovor niti opravdanje…
Zamisli situaciju da se pojavi par clanova, novih, koji nesto znaju… Vide tvoja pitanja od pre nedelju dana i vide da si istovremeno mod. Prva stvar koja bi bilo kome pala na pamet je “sta ja ovde trazim…”.
Opet pocinjes sa infantilnim forama:
Nek mi skine status moda ja se neprotivim niti imam pravo da se protivim a ti ako oces da budes mod sto to jednostavno ne trezis nego ocekujes te neko moli da ti budes mod i ti svi koji bi bolje radili posao bolje od mene sto se ne jave nego cute!
Smesno.
24. јул 2007. у 3:39 pm #5763224. јул 2007. у 3:39 pm #57633foxbunny
Учесник
@Bl4cK_DoOm
Lepo od tebe sto si se izvinu, ali… Sam si priznao da lako planes, i samim tim te to diskredituje da budes moderator. Moderator treba da bude stalozena osoba koja ce znati kad i koga da ukori/obrise post… Samim tim, mislim da bi bilo pametno da se zahvalis Tomi na ukazanom poverenju, i da mu vratis status moderatora.Upravo. Ali opet. Posto se izvinio, ja mu to priznajem i prihvatam, neka ipak bude mod neko vreme. Nadam se samo da ce shvatiti tezinu odgovornosti i da ce taj posao odraditi kako dolici jednom moderatoru na Linuxo.E, a to brisanje izvinjenja, nadam se da je samo slucajno… 😡
E,sad. Posto sam primetio da si *sam* obrisao izvinjenje, onda povlacim prvobitnu izjavu. Brate. Dosta vise zajebancije.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.