Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Predlozi i pitanja › Odg: Nov(i) moderator(i)
- This topic has 172 odgovora, 26 glasova, and was last updated 19 years, 1 month ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
25. jul 2007. u 10:46 am #57694
dukenukem_4d
Učesniksamo da dodam i meni su malcice smetali oni baneri danasoft ali
sam nasao opciju u profile == do not show banners!===
u stvari Ne prikazuj potpise korisnika(da dodam ovde :ovi baneri,BILO koji,posto imam 15 incha mon ,pa ne mogu lepo da citam text
*mrgudan izraz lica* )25. jul 2007. u 10:48 am #57695foxbunny
UčesnikPa, kad vec idemo u off sve vise i vise… 🙂
Meni ti danasoft baneri nisu nikad smetali. Mada, pomalo im je ogranicena funkcija. Ima raznih ljudi. *sleze ramenima*
25. jul 2007. u 11:22 am #57696LYb
UčesnikIma nadrkanih klinaca, ali i oni treba da se osecaju dobrodoslo, a mi, modovi i admini, smo tu da ih malo smirimo kad posandrcaju.
Znas kako… Ja ovo ne vidim kao mesto za vaspitavanje mladih “i nadrkanih”. Ima ko je zaduzen za to, ja im nisam ni otac, ni ucitelj.
Sto se tolerancije i spustanja lopte tice, zasto da budem tolerantan prema bilo kome ko je bezobrazan? Nekako, u zivotu se uvek trudim da vracam dva puta jace. Bilo prijateljstvo, bilo udarce.Ne, nadrkani klinci ne treba da se osecaju dobrodoslo, nigde, pa ni ovde. To je nacin da nauce da se tako nista u zivotu ne postize.
Ili tako ili da nalete na nekog jaceg u skoli ili pored stadiona 😉25. jul 2007. u 11:26 am #57697nowave
UčesnikNe, nadrkani klinci ne treba da se osecaju dobrodoslo, nigde, pa ni ovde. To je nacin da nauce da se tako nista u zivotu ne postize.
Amen to that!
25. jul 2007. u 11:30 am #57698foxbunny
UčesnikMoja poenta… sto se toliko opterecujete time? 😀 Sali na stranu, okej, razumem ja da ti klinci (a i stariji) smetaju drugima, ali ima i za to leka. Ne treba pokretati sad hajku na sve koji lice na Dooma, samo zato sto je Doom takav, kapirate? Ima nekih koji povremeno tako puknu (i to ni priblizno toliko strasno) pa se smire kad ih opomenes.
25. jul 2007. u 11:41 am #57699dukenukem_4d
Učesnikovde je izgleda u pitanju sukob generacija
mladjima:da li ste se nekada svadjali sa svojim roditeljima?
starijima:da li ste se nekad svadjali sa svojom decom?
(ne treba i da zaboravimo kroz sta smo sve prosli i koji su sve likovi “heroji”
danasnoj omladini ,i da se ljubaznost smatra za salbost u danasnjem drustvu)25. jul 2007. u 11:54 am #57700foxbunny
UčesnikUpravo tako.
Lako je reci: nek ga roditelj sredi. Ali ono, ako se svi mi ponasamo kao ti isti roditelji, bez mnogo postovanja prema njima i bez mnogo volje da se pomogne, onda smo i mi isti kao ti “roditelji” (a mozda i jos gori). Da li vredi uopste pominjati koliko to ne pomaze nikome? Mi se nerviramo zbog glupih ispada, a oni se nerviraju sto je “ceo svet protiv njih” itd itd itd. Veoma ruzno… :'(
25. jul 2007. u 12:01 pm #57701nowave
UčesnikPa naravno da svi ovde hoce da pomognu, zbog toga i jesmo tu, da se medjusobno pomazemo. A kako odreagovati kad se neko ponasa na taj nacin, bio klinac ili ne? Biti fin prema njemu? Dokle?
25. jul 2007. u 12:06 pm #57702LYb
Učesnik“Ceo svet je protiv mene” je sastavni deo puberteta, jedan deo odrastanja. Drugo, otkuda znas da ih roditelji ne postuju? Ja znam dosta roditelja koji se sasvim drugacije ophode ka svojoj deci. Ostaje cinjenica da sam ovde… zasto sam ovde? – pa navikao sam se na ovo mesto, procitam sta ima, u neku ruku me opusta. Cenim svoje vreme i energiju i posveticu ih onima kojima ja zelim. Niti sam pedagog niti socijalni radnik, niti je ovo forum za “pomoc mladima u osetljivim godinama adolescencije”.
Sto se opterecivanja tice – pa i nije da se opterecujemo, nego je lepo kada malo mozes da se posvetis nekoj nongeek temi 😉 Ako nekome smeta, da ovo prebacimo u “Pricaonicu”?
Ne znam za sukob generacija, ja patim od sindroma Petra Pana, gde ces mene da strpas onda? (osim ludnice :P)
ne treba i da zaboravimo kroz sta smo sve prosli i koji su sve likovi “heroji”
danasnoj omladiniE tome su krivi roditelji. Zato ih treba preko gubice kako krenu da laju. Ja sam bio u srednjoj skoli 1990-1994, zasto se nisam priklonio uzorima koji su u to vreme “cvetali” na sve strane?
25. jul 2007. u 12:07 pm #57703dukenukem_4d
UčesnikIma ko je zaduzen za to,
teoretski da,ali prakticno,se nezna bas tacno…
mislim da je bolje da klinci vise po kompjuterima nego da vise gde netreba(ma gde to bilo)pa nisam se ni ja priklonio tim uzorima,ali sam lako mogo da dobijem i tepanje zbog toga
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.