evo mene(nas) iz Jagodine, ja sutra imam javnu vezbu sektora za zastitu i spasavanje MUP-a, izaslo mi bilo iz pameti skroz, to je oko podneva, ako se sve zavrsi kako terba mi smo tamo u dogovorenom terminu
Jel bilo okupljanje? Ja nisam mogao da dodjem jer mi je tad bio rodjendan a nisam hteo ni da menjate plan zbog jednog coveka jer koji god termin da se dogovorimo uvek ce biti nekog da ne moze da dodje.
PS offtopic:
Ovaj SMF ne cestita rodjendane za razliku od prethodnog phpBB koji je to koliko se secam radio
Pozz narode. Trebao bih jednu pomoc od svih vas. Iz linuxa mi treba nesto literature,tacnije treba mi sve o “PROGRAMU ZA ORGANIZOVANJE”. Ako neko posjeduje literaturu bio bih mu jako zahvalan da mi posalje. UNAPRIJED ZAHVALAN O0
A be Nislije, sta bi sa tom organizacijom… ?? Ja nisam imao pojma za ovakvu aktivnost a studirao u Nisu do decembra prosle godine.
Mislim da treba da Nis ima neku organizaciju,jer uvek kaskamo za BG i NS.
Pozdrav iz okoline Aleksinca. :p
Elem, kao sto predpostavljas – nije bilo nista od organizacije. Mada sam se iskreno ponadao da cemo skupiti nesto ljudi.
Sto se mene tice, uvek sam za takve skupove. Ako mozemo nesto s jeseni da napravimo, mozemo da pokrenemo jos koju akciju 😉