Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Nije OT: da li neko dolazi na ljetovanje u Budvu?
- This topic has 11 odgovora, 6 glasova, and was last updated 21 years ranije by
rzeljko.
-
AutorČlanci
-
28. jul 2005. u 10:27 am #5823
rzeljko
UčesnikIma li neko da dolazi na ljetovanje u Budvu jer bih uzeo Mandrivu i još ponešto a kako platni preomet između SR i CG ne funkcioniše kako treba primoran sam da čekam da mi neko donese.
Poz,
Željko28. jul 2005. u 10:42 pm #31789zharco
UčesnikMogu ja da ti posaljem za DZ mandrivu 10.1 PowerPack Community ali 5 cda u koverat pa do BD … Izacice ti 20E postarina …
29. jul 2005. u 7:56 am #31790jedanBranko
UčesnikA da ti neko posalje autobusom preko sofera?
29. jul 2005. u 11:37 am #31791rzeljko
Učesnik@zharco
ne radi pouzecem a da saljem pare u kovertu nesto nebih.@jedanbrako
to moze ali kako da platim? mislio sam ako neko dolazi ovamo da mi donese a ja da mu dam kes29. jul 2005. u 11:55 am #31792Off-Topic
UčesnikAla su vas lepo vaspitali 🙂
sve bi da placate, pa nije sve u parama, ima neshto i u evrima 🙂29. jul 2005. u 12:07 pm #31793jboban
Učesniksve bi da placate, pa nije sve u parama, ima neshto i u evrima 🙂
Ne moraju ni evri. Može i robna razmena. Npr. donesem ti ja tu Mandrivu, a ti mi iznajmiš sobu za letovanje. Pored toga, dobiješ besplatno podešavanje i obuku 10 dana 😆
P.S. Za Gentoo bi morao da iznajmiš sobu najmanje 3 meseca 8)29. jul 2005. u 2:07 pm #31794popeye
Glavni majstorP.S. Za Gentoo bi morao da iznajmiš sobu najmanje 3 meseca 8)
A da prestaneš da izazivaš svađu u svakoj temi?
29. jul 2005. u 2:30 pm #31795jboban
UčesnikOk. Izvinjavam se. Koristim smajlije i pokušavam da se šalim, ali izgleda neprimetno… 🙁
Sorry, još jednom.29. jul 2005. u 4:48 pm #31796popeye
Glavni majstorMa, šala je u redu kad svi _shvatamo_ da je u pitanju šala. Preterano prepucavanje, naročito ako se ozbiljnim tonom daju laičke izjave (što se, usput, u ovim raspravama uglavnom događa) samo može ogaditi ljudima praćenje foruma.
Svaka distribucija, pogotovo ove koje se najčešće pominju u raspravama, ima svoju namenu i skladno njoj ciljnu grupu korisnika. Različite potrebe korisnika su uslovile osobine tih distribucija, pri čemu svaka grupa korisnika drugačije vrednuje određene karakteristike. Na lestvici prioriteta stvari poput brzine, prilagodljivosti, predusretljivosti, lakog održavanja i da ne nabrajam dalje, kod korisnika ovih distribucija se nalaze na različitim visinama – ne vrednuju se podjednako.
A na kraju, sve što se ovde piše indeksiraju i skladište pretraživači poput Google-a. Možda ćete se svi za par godina stideti nekih danas olako datih izjava.
30. jul 2005. u 11:24 pm #31797zharco
Učesniketo od kada sam se i ja priucio da radim u konzoli i bez rpm-a mogu slobodno da kazem da je SVAKI DISTRO DOBAR ( ZA NESTO ) … !!!
Eto svi kukaju da mandrak ne valja … I ja dok sam bio “zelen= sam nesto filozofirao …
Jednostavno neko voli popa neko popadiju …Ja licno volim vise popadiju … 😀
Ja sam mislio da ti posaljem diskove za DZ ti samo platis POSTARINU !!!
( za crnogorce koji ne znaju sta znaci DZ …FREE OF CHARGE !… 😯 ) -
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.