Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Nemačka 2006 – Petković vodi i sina?
- This topic has 41 одговор, 16 гласова, and was last updated 20 years, 2 months раније by
dejanium.
-
АуторЧланци
-
11. јун 2006. у 3:04 pm #44764
MladenIsakovic
УчесникJebi ga, naši nikad nemaju sreće 🙁
Da budem iskren, ni Holanđani ništa nisu pokazali bolje, osim one naše početničke greške. Ipak, pobedili su, i samo to se računa!
Plus, jebo ga Savo Milošević
Čovek ima 2 leve noge. On je dobar da ga staviš na bure sa kupusom, i ni za šta više.
Očekivao sam više i od Žigića, nešto mi je pred kraj utakmice delovao sav izgubljen
11. јун 2006. у 4:45 pm #44765miodragz
УчесникJebi ga 🙁
11. јун 2006. у 10:04 pm #44766jovir
УчесникBiće bolje sa Argentinom… 😉 😀 😛
11. јун 2006. у 10:12 pm #44767dejanium
Учесникhvala Joviru na malo zdravog humora 😀 posle danasnjeg mucenja to nam je najpotrebnije.
nema nama spasa 🙁
da mozemo sami protiv sebe da igarmo i tu bi pukli11. јун 2006. у 10:54 pm #44768popeye
Главни мајсторZapravo se više pribojavam Obale Lozovače, ovaj Slonovače 😉
Imaju previše brzih igrača, što je smrt za našu odbranu sastavljenu od kršnih, ali sporih igrača. Sa Argentinom (Mesi na stranu) bi još mogli da izađemo na kraj (čitaj iščupamo 0:0), jer sporije igrače (vidi Van Nistelroja) možemo da zadržimo.
12. јун 2006. у 11:54 am #44769zorand
УчесникПоново смо изгубили из истог разлога као и много пута до сада. Када би наши ишли даље, неко њихов би морао да испадне. Значи Петковић је намерно водио тим тако да изгубимо. Или ће изгубити, или неће напредовати у каријери, јер паре се зарађују само ако играју у њиховим клубовима или су тренери њихових тимова. Добити толике паре само зато што трчиш за лоптом и после без имало стида наставити да живиш као да је сасвим нормално да се ти разбацујеш парама, а тамо неки клинац нема ни за патике је безобразлук који за последицу има управо оно што сам рекао у првој реченици.
12. јун 2006. у 1:28 pm #44770MladenIsakovic
УчесникZapravo se više pribojavam Obale Lozovače, ovaj Slonovače 😉
Imaju previše brzih igrača, što je smrt za našu odbranu sastavljenu od kršnih, ali sporih igrača. Sa Argentinom (Mesi na stranu) bi još mogli da izađemo na kraj (čitaj iščupamo 0:0), jer sporije igrače (vidi Van Nistelroja) možemo da zadržimo.
Nisam siguran. Obala Slonovače ima tim sastavljen od snažnih, brzih i tehnički potkovanih igrača, ali su taktički jako slabi. Videli smo ih svi sa Argentincima: jači su, brži, tehnički ne zaostaju, ali gaučosi umeju da smire igru, da je uspore, da razvuku loptu po celom terenu i time rasplinu tu žustrost Afrikanaca. Mislim da naši mogu da se odupru Afrikancima (ne znam da li će Vidić igrati), ali Argentincima teško. Sa Gaučosima, po meni bi nerešen rezultat bio veliki uspeh naših.
16. јун 2006. у 2:43 pm #44771MladenIsakovic
УчесникHehe,
kao što sam se i nadao i rekao na početku ove teme, naši su prošli k’o golim dupetom po žiletima
O, Srbijo, među šljivama 🙁16. јун 2006. у 4:51 pm #44772miodragz
Учесник6:0 sta reci posle svega
16. јун 2006. у 5:39 pm #44773Moneo
УчесникKakav debakl….
Ovo samo potvrdjuje da je jugoslovenski(ili kako nam se vec zove drzava)odavno umro….
Ako ovako budemo igrali i protiv Obale Slonovace-puci cemo opet kao zvecka….
Vidim da se polako etabliramo u krugu ekipa tipa Maldivskih Ostrva koje sluze za napucavanje jacim ekipama… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.