Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Ne mogu da otvorim forum
- This topic has 12 одговора, 9 гласова, and was last updated 20 years, 3 months раније by
miodragz.
-
АуторЧланци
-
9. јун 2006. у 2:09 pm #7463
Anak1n
УчесникKad se logujem pod mojim username-om i pass-om ne mogu da udjem na forum…kad ocu da pogledam pp opet ne reaguje kaze da ne mogu da citam svoje poruke sta se desava?
BTW. Usename: Red_Zmaja9. јун 2006. у 3:38 pm #44999tomaja
Главни мајсторKad se logujem pod mojim username-om i pass-om ne mogu da udjem na forum…kad ocu da pogledam pp opet ne reaguje kaze da ne mogu da citam svoje poruke sta se desava?
BTW. Usename: Red_ZmajaProverio sam tvoj nalog i sada radi. Proveri svoj e-mail jer sam ti poslao novi password,
Ako bude i dalje problema javi.linux4life
9. јун 2006. у 3:47 pm #45000Red_Zmaja
УчесникSad sve sljaka kako treba hvala 😉
9. јун 2006. у 3:52 pm #45001maddox
УчесникEvo sada mi se Brale zalio da ne moze da vidi forum kada se uloguje, kao gost moze da gleda ceo forum ali ne moze da postuje nista, tako da ne moze ni da se zali. On je probao sa vise razlicitih operativnih sistema i browsera i i dalje nema rezultata. Takodje kada ide na link http://www.linuxo.net/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile dobija poruku:
Došlo je do greške! Ne možete da pogledate svoj profil.
Znaci on se pojavljuje i u listi ulogovanih korisnika ali nista ne moze da radi sa forumom.
Brale vapi za pomoci 🙂
9. јун 2006. у 3:57 pm #45002tomaja
Главни мајсторEvo sada mi se Brale zalio da ne moze da vidi forum kada se uloguje, kao gost moze da gleda ceo forum ali ne moze da postuje nista, tako da ne moze ni da se zali. On je probao sa vise razlicitih operativnih sistema i browsera i i dalje nema rezultata. Takodje kada ide na link http://www.linuxo.net/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile dobija poruku:
[quote]Došlo je do greške! Ne možete da pogledate svoj profil.Znaci on se pojavljuje i u listi ulogovanih korisnika ali nista ne moze da radi sa forumom.
Brale vapi za pomoci 🙂
[/quote]Javi mi da cu videti, i poslacu mu preko e-mail-a novi password
linux4life
9. јун 2006. у 4:00 pm #45003maddox
УчесникBrale se zahvaljuje na pomoci 🙂
9. јун 2006. у 4:13 pm #45004Red_Zmaja
УчесникIsti slucaj kao kod mene…
BTW. Ja sam uspeo da se uloguje sa starim passom 🙂9. јун 2006. у 5:10 pm #45005marko330
УчесникJa kad se ulogujem pod svojim pravim username-om “Marel”, ne pojavljuje se ni jedan forum na spisku, tako da ne mogu ni da čitam ni da pišem.
9. јун 2006. у 5:19 pm #45006tomaja
Главни мајсторJa kad se ulogujem pod svojim pravim username-om “Marel”, ne pojavljuje se ni jedan forum na spisku, tako da ne mogu ni da čitam ni da pišem.
Proveriću o čemu se radi i obavestiću te preko e-mail adrese
linux4life
9. јун 2006. у 5:28 pm #45007popeye
Главни мајсторProbajte da obrišete kolačiće (cookies).
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.