Početak›Форуми›Linuks distribucije›Debian›Našao sam te
- This topic has 7 odgovora, 5 glasova, and was last updated 9 years, 2 months ranije by
worky.
-
AutorČlanci
-
11. juna 2012. u 6:21 pm #12616
ajkula
UčesnikVeć dva meseca sam na Debianu i moram da priznam da sam izgleda uspeo posle godinu dana hoppinga da nađem my distro of choice!! Fantastično radi!
13. juna 2012. u 12:49 pm #87812Sioux
Gost:bigsmile:
13. juna 2012. u 2:30 pm #87813micic1
GostБез старца нема ударца! :bigsmile:
15. juna 2012. u 10:44 pm #87814worky
GostSlackware je u problemima trenutno, ukoliko to nije njihova igra zarad privlačenja
novih investitora.Poznati su slučajevi Hakerskih upada na Debian serverima, i to najnižih vrsta,
skriptama skinutih sa Interneta. Ukoliko to nije bilo nešto ozbiljnije i kasnije
zamaskirtana celu stvar. Ali malo verovatno.Najverovatije.Dakle može biti da je ta stvar sa Debijanom, u nekim periodima poprilično problematična.
“Uhakovati” nekog, ili naći njegovog provajdera ili njegovu kučnu adresu, i to može u
nekim slučajevima da bude veelika greška(zabluda)Poručio bih svim Windows manijacima, koji misle da će moći da na Linuxu da
rade ,besplatno i još lakše nego na winu. Da sačekaju koju deceniju.
Još uvek je Linux – Linux. A zna se dobro šta je to.poz
16. juna 2012. u 10:51 pm #87816worky
GostNema odgovora, pussies were scared :)______:)
18. juna 2012. u 2:23 am #87825worky
GostDečko!! Šta je bilo??
Je si me našao. Da ja ne nađem tebe. Podigni Firewall, ako znaš šta je to.
Wibdows Manijaci. Ako mislite da je Linux besplatna igrarija, grdno ste se za..prevarili.!
Pokušajte da Uhakujete nekog na FreeBSD ili Slackware Linuxu.
Pa pišite kasnije u svojim memoarima, ša se sve desilo tada.Ja nisam u toj igri. Ja sam spec. slučaj. Nema šanse da me nađeš. Ni pod razno. 🙂
15. decembra 2013. u 9:19 am #87917vrag81
Gostдистрибуција базирана на Дебиан тестинг грани која долази са КДЕ и ИксФЦ окружењима, испробао сам КДЕ на харду и просто ме је одушевила.
Ажурност доброг дела пакета је на нивоу последњег Убунтуа.
Обзиром да сам пре ове дистрибуције испорбавао Мањаро и Чакра Линуксе базиране на Арчу и исте се нису баш најбоље показале при практичном раду – бар што се тиче инсталације драјвера за графичку и кориштења истих (иако све три дистрибуције користе исту верзију драјвера).
Ако неког интересује нека дистрибуција са Дебианом у основи али са регуларном подршком за Мозилине програме препоручујем SolydXK17. januara 2014. u 1:39 pm #87921worky
GostWorky je pisao gore neke poruke, neznam trenutno iz kojih razloga, prošlo je dosta vremena.
Tema je prastara, oživljavanje ovakvih postova od pre deceniju otprilike, je i loša praksa
i na nekim forumima nije ni dozvoljena. Moderatori bi trebalo da rade svoj posao,
odlazi sajt u haos ovako.poz
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.