Početak › Forumi › Linuks distribucije › Ubuntu,Mint,… › Musix
- This topic has 10 odgovora, 6 glasova, and was last updated 16 years, 4 months ranije by
Moneo.
-
AutorČlanci
-
28. mart 2010. u 11:11 am #11817
sinansakic
UčesnikSredinom 2008. godine uz novine mikro dobio sam 8,5 GB DVD na kome je ima muzički Linux pod imenom Musix. Čačkajući po internetu našao sam Web prezentaciju muzičkog Linux-a koja glasi:
http://www.musix.org.ar/en/index.html
Moje pitanje glasi. Da li će neko na ovom forumu da otvori odeljak za ljude koji koriste tu verziju Linux-a koja je napravljena od knopix-ovog jezgra?
28. mart 2010. u 11:53 am #83781GoranSTX
UčesnikMale su šanse (da ne kažem nikakve) za tako nešto.
28. mart 2010. u 12:04 pm #83782kosmi
UčesnikZašto da ne Gorane? Ovi distroi i zahtevaju posebnu kategoriju ::), jer se radi o 100% free distroima.
Ili linuxo administracija ima nešto protiv takvih linuxa?
edit:
Moje pitanje glasi. Da li će neko na ovom forumu da otvori odeljak za ljude koji koriste tu verziju Linux-a koja je napravljena od knopix-ovog jezgra?
Jel ti pod verzijom podrazumevaš stvarno verziju distribucije ili distribuciju zoveš verzijom :D?
28. mart 2010. u 12:24 pm #83783GoranSTX
UčesnikMusix je fork knoppix-a, koji je fork Debiana koji nije ničiji fork, ali ima svoj podforum. A šta ćemo posle sa ostalim spin-off “verzijama” drugih “varijanti” ostali linux “distroa”? Jel njih preko 300 treba da dobije svaki svoj podforum?
Jedino mi logično deluje podforum sa “free” distribucijama, ali kako u isti koš strpati Musix, gNewSense i/ili Ututo?A ono pitanje za administraciju moraš postaviti administraciji, ja sve što napišem predstavlja moj lični stav i mišljenje…
EDIT: još sto poruka 😀 pa leet
28. mart 2010. u 12:28 pm #83784dukenukem_4d
Učesnika da probamo da preobratimo nišku operu, recimo sve muzičare odtamo ? 😀
O0 i tako efektivno povećamo broj musix korisnika ???28. mart 2010. u 1:54 pm #83785kosmi
UčesnikJedino mi logično deluje podforum sa “free” distribucijama, ali kako u isti koš strpati Musix, gNewSense i/ili Ututo?
Okupani distroi, distroi koji se kupaju :D, naspram onih koje se ne kupaju :p. To su distroi gde je 100% free prioritet, sve ostalo kod njih jeste važno ili je manje važno ili uopšte nije važno :angel:.
Naravno na to sam mislio, podforum 100% free distroi, pa nek svi trpaju tu (postovi samo, jer šta ga znamo možda bude i neka ekspanzija tih free distroa). Naravno niko ne garantuje da će tada biti mirna Bosna AS IS, itd., al eto vredi ih podržati prema onome kako se opredeljuju ::).
A ono pitanje za administraciju moraš postaviti administraciji, ja sve što napišem predstavlja moj lični stav i mišljenje…
A administracija je jedan čovek :D: Tooohmmoo, tooomoo… imaš li nešto protiv? 🙂 Oće li
da čije Toma :biggrin:28. mart 2010. u 5:34 pm #83786Moneo
UčesnikNema smisla otvarati nov deo foruma jer je interesovanje za ovako nesto imam utisak prilicno malo
Bolje da se naslov Debian podforuma promeni u Debian i srodne distribucije umesto da se za nizasta otvara nova soba u kojoj ce broj postova odgovarati broju prstiju jedne ruke :p28. mart 2010. u 7:43 pm #83787kosmi
UčesnikNema smisla otvarati nov deo foruma jer je interesovanje za ovako nesto imam utisak prilicno malo
Bolje da se naslov Debian podforuma promeni u Debian i srodne distribucije umesto da se za nizasta otvara nova soba u kojoj ce broj postova odgovarati broju prstiju jedne ruke :pI to ruke od trolla ::).
Nego šta misliš da otvorimo NOVAC i srodne distribucije pa ubacimo Windows, tu bi sigurno bilo lep broj postova ko broj prstiju sa ruku armije trollova.
I naravno vožd Dimković da bude moderator.
29. mart 2010. u 9:12 am #83788Moneo
UčesnikI to ruke od trolla ::).
Nego šta misliš da otvorimo NOVAC i srodne distribucije pa ubacimo Windows, tu bi sigurno bilo lep broj postova ko broj prstiju sa ruku armije trollova.
Volim sto se ovako prepoznajes, pa u nedostatku objektivnih argumenata (sem pljuvacine nista pametno nisi rekao kako sada tako i mnogo puta pre, ocekivano vec ;)) svoje karakteristike prisivas na sagovornike, eh ta psihologija
Nego blago meni idi ti lepo kompajliraj musicavi (al bitno da je free makar mi i spalio laptop O0 ) slobodan radeon drajver iz GIT-a (i to verovatno kada ne koristis Windows koga, skoro sam siguran, imas kao dual boot, al’ ga krijes kao zmija noge O0) a ozbiljne rasprave prepusti ozbiljnim ljudima 😉29. mart 2010. u 1:38 pm #83789Kosava
Učesnik[quote=”moonbeam_rider”]
Nema smisla otvarati nov deo foruma jer je interesovanje za ovako nesto imam utisak prilicno malo
Bolje da se naslov Debian podforuma promeni u Debian i srodne distribucije umesto da se za nizasta otvara nova soba u kojoj ce broj postova odgovarati broju prstiju jedne ruke :pI to ruke od trolla ::).
[/quote]Vidim Vaše rasprave i samo prevrćem očima kako trolujete obojica i gušite forum i smarate na svako svoj način,ti Kosmi se ponašaš ko seoski đilkoš, a moonbeam_rider kao da je portparol MS za balkan dajte smarate više ljude ispucajte se preko privatnih poruka….
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.