Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › mplayer nece da snimi config ili nevideno cudo!
- This topic has 3 одговора, 3 гласа, and was last updated 18 years, 11 months раније by Mr_Pingvin.
-
АуторЧланци
-
30. септембар 2005. у 3:26 am #6238Mr_PingvinУчесник
U životu sam kompajlirao mplayer bar 20-tak puta sam na mojoj mašini, i naravno nekako je na kraju uvek proradio, ali sada nece…
Probao sam da se napravim fin pa sam ga skinuo sa linux packages, sa svim potrebnim zavisnostima… Sve se lepo instaliralo i startovalo (naravno namestio sam skin i font foldere u home dorektorijumu).. Odabrao sam video i audio output koji radi i koji koristim i na drugim programima (znači provereno)
I sad pustim film, sve lepo radi, vidi naša slova (jer je font cp1250) i sad poželim da pustim drugi film a on pukne pa ređa neke notify prozore.. Uglavnom tvrdi da je aplikacija vratila signal 11….Probao sam i da ga kompajliram iz source-a koji je radio na mandrake, yoper, suse… A na slacku ista stvar.. opet pukne… a tako se lepo kompajlirao…
Zanimljivo da radi preko root naloga… i to radi besprekorno.. A sa usera neće ni da čuje… Sve dozvole u ~/.mpalyer su u redu a na /usr/local/share/mplayer bi trebalo da budu root:root pa ti vidi… Neznam gde bi još mogao da skriva neke config-e… Verovatno vi slack-verovci znate u čemu je problem.. Dali su dozvole ili da zovem ove iz ipak se okreće da me snime kako sam prso koristeći linux…
1. октобар 2005. у 11:18 am #35284cУчесникIsta stvar se meni desavala na Mandrivi. I tako kad se to desi, ja lepo obrisem moj korisnicki nalog i napravim drugi i sve radi. Ili obrisem podesavanja mplayer-a…
2. октобар 2005. у 11:00 am #3528522_danaУчесникTO se i meni desilo na slackwareu, i jednostavno sam prekopirao /root/.mplayer/gui.conf u home direktorijum/.mplayer/gui.conf ili slicno
2. октобар 2005. у 7:40 pm #35286Mr_PingvinУчесникI ja sam maznuo config sa root-a, mada ipak je prsnuo… Nije ni bitno… To je bio moj inat, kad mi nešto ne radi onda poludim… Ipak je mplayer najbolji plejer za video fajlove, i meni zauzme jako malo procesora, prava je šteta kad ti takvo nešto ne radi kako treba…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.