Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Hardver › Mnogo mi sporo radi net
- This topic has 22 odgovora, 9 glasova, and was last updated 19 years, 5 months ranije by
BrokeBody.
-
AutorČlanci
-
28. mart 2007. u 12:03 pm #53697
crveni1
Učesnikmoguće ili da ti zeza mrežna kartica ili kabel preko koga je povezan tvoj komp…
28. mart 2007. u 12:44 pm #53698BrokeBody
UčesnikAko ovo ponovo bude zezalo, nabaviću nove kablove, otkačiću router da bih išao samo preko modema, te ću i ovo dvoje da kačim na modem, pa da vidimo kako kome radi.
Sad ne bih ništa da diram, jer sve ok, a mrzi me sad da čačkam dok radi. 😛
28. mart 2007. u 3:16 pm #53699GoranSTX
Učesnikprocitaj svoj popis… he he…
2. april 2007. u 9:52 pm #53700BrokeBody
UčesnikOpet zeza. 🙁 Trebalo mi je 10 minuta da stignem do ove stranice da bih okačio post.
2. april 2007. u 10:31 pm #53701miodragz
UčesnikMene je zezao spliter za kabl imao neki bezveze neki jeftini kineski pa mi iz SBB zamenili sad nema da me zeza nego jos hteli da mi smanje jachinu signala ego ovaj momak sto dolazio neki nas pa ima rece da m ostave jachinu signala O0
4. april 2007. u 9:06 am #53702Bastard
UčesnikE ljudi mozda je off topic ali mi objasnite dali je za kablovski internet od provajdera dovoljno dovuci obican koaksijalni kabal do kompa.Ovo u slucaju kad se radi o operatoru koji emituje tv na takvoj mrezi.
Isto me zanima dali ti modemi za prikljucak sluze i kao tv tuneri.Ovo da nebih kupio 20 metara kabla i tv karticu za djaba.
Sasvim sam neupucen.4. april 2007. u 10:08 am #53703foxbunny
UčesnikE ljudi mozda je off topic ali mi objasnite dali je za kablovski internet od provajdera dovoljno dovuci obican koaksijalni kabal do kompa.Ovo u slucaju kad se radi o operatoru koji emituje tv na takvoj mrezi.
Isto me zanima dali ti modemi za prikljucak sluze i kao tv tuneri.Ovo da nebih kupio 20 metara kabla i tv karticu za djaba.
Sasvim sam neupucen.Meni su doneli kraći TV kabl, modem i splitter (da razdvoji jedan kabal na dva: jedan za TV i jedan za modem). Modem je samo modem i ne služi kao TV tjuner (you wish). Ali ono. Ako ikako možeš da izbegneš kablovski, toplo bih ti preporučio da uzmeš nešto drugo (ADSL, na primer). Ja sam primoran da koristim SBBove usluge i mogu ti reći da sam veoma nezadovoljan. Dosta izgubljenih paketa u transferu, pucanje veze u određenim intervalima (na vrlo kratko, ali opet iritantno ako igraš on-line igre).
4. april 2007. u 11:37 am #53704BrokeBody
UčesnikA meni su se do sada ova sranja sa vezom UVEK dešavala uveče, i tako cele noći. Možda je samo slučajnost.
Naravno, samo meni ne radi kako treba, dok gazdarici i cimeru radi bez problema.
4. april 2007. u 6:05 pm #53705LYb
Učesnikma da bre, taj SBB… evo meni juce iskljucili TV signal… samo zato sto nisam platio… 🙂
Necu skoro, barem do plate… da malo uzivam u tisini doma svoga 🙂4. april 2007. u 6:49 pm #53706BrokeBody
UčesnikJa nemam TV. 🙂
-
AutorČlanci
Forum ‘Hardver’ je zaključan za nove teme i odgovore.