Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › Mis mi je definitivno zbunjen…
- This topic has 3 одговора, 3 гласа, and was last updated 19 years раније by popac.
-
АуторЧланци
-
15. септембар 2005. у 6:58 pm #615122_danaУчесник
vrlo cesto u windowmakeru 0.91.0 mis koji je na ps/2 genius netscrool eye jednostavno stane (ne pomera se, dugmici ne rade itd) . e onda kad restartujem wmaker sve ponovo proradi ali to moze da bude vrlo frustrirajuce ponenekad (neverovatno! evo bas sad je stao :). Ustvari ja i ne koristim puno misa ali jednotavno me to iznervira i ako neko zna sta da radim neka se oglasi…
bdw kenel je 2.4 onaj fabricki ako vam treba jos neka informacija vrlo rado cu je dati..15. септембар 2005. у 7:06 pm #34819IgorPetrovicУчесникPostavi deo xorg.conf datoteke koji se odnosi na miša, možda nešto nije podešeno kako treba. Mada je čudno ako se to dešava samo u WindowMaker-u.
15. септембар 2005. у 7:44 pm #3482022_danaУчесникevo:
[code]Section “InputDevice”# Identifier and driver
Identifier “Mouse1”
Driver “mouse”
Option “Protocol” “IMPS/2”
Option “Device” “/dev/mouse”
Option “ZAxisMapping” “4 5”# Mouse-speed setting for PS/2 mouse.
# Option “Resolution” “256”
# When using XQUEUE, comment out the above two lines, and uncomment
# the following line.# Option “Protocol” “Xqueue”
# Baudrate and SampleRate are only for some Logitech mice. In
# almost every case these lines should be omitted.# Option “BaudRate” “9600”
# Option “SampleRate” “150”# Emulate3Buttons is an option for 2-button Microsoft mice
# Emulate3Timeout is the timeout in milliseconds (default is 50ms)# Option “Emulate3Buttons”
# Option “Emulate3Timeout” “50”# ChordMiddle is an option for some 3-button Logitech mice
# Option “ChordMiddle”
EndSection
[/code]ja mislim da je to bug u wm-u
15. септембар 2005. у 9:11 pm #34821popacУчесникI ja mislim da je do WM-a. Probaj nešto drugo. Probaj prookol PS/2 umesto IMPS/2, mozda je do toga (mada ps2 nema skrol).
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.