Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › MHTML fajlovi, problem u konvertovanju
- This topic has 12 odgovora, 8 glasova, and was last updated 17 years, 5 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
25. februar 2009. u 8:15 pm #10807
stefque
UčesnikLjudi, sad mi se pojavio ortak sa laptopom na kome mu je neko, nekad sredjivao racunar. E, sad, menjao mu je lokacije slika i sada u folderu koji je imao mhtml fajlove, pojavio se i jos jedan mhtml fajl od 16 GB gde ja mislim da su mu slike. Da li neko moze da mi pomogne da vratim to i omogucim coveku da vidi slike? Sve je to u Windowsu ali ipak da pitam ovde, posto mi je nekako sigurnije…
25. februar 2009. u 8:40 pm #76214Neky
Učesniknije normalno da .mhtml fajl bude veliki 16GB.
25. februar 2009. u 8:42 pm #76215stefque
UčesnikPa znam, a posto je u taj folder stavio slike onda pretpostavljam da su tu slike… JA stvarno ne znam kako je to i da li je to moguce, a ne znam kako da ih vratim…
25. februar 2009. u 9:08 pm #76216RiSK
UčesnikUfff…MHTML? Kazi tom drugaru da ne koristi vise MHTML 🙂
Koliko je menipoznato u FFu je podrska za MHTML izbacena. Opera mislim da josuvek podrzava taj format, kao i IE. Probaj da otvoris ovim, pa pogledaj sta ima.
Ovo moze da ti pomogne. Taj programcic prebacuje MHTML u KDE web arhivu, sto bi trebalo da moze lako da se otpakuje posle. (Mada, probaj mozda postoji nesto za otpakivanje MHTMLa ddirektno)
Ne znam da l sam ti nesto pomogao, al ne mogu nista narocito da ti kazem u vezi ovog formata. Zadnji put sam ga video pre par godina, i tad sam se nervirao sto su koristili isti za obicnu prezentaciju koja je mogla da se spakuje u PDF ili stagod 🙂
25. februar 2009. u 9:15 pm #76217stefque
Učesnikma ne znam ni kako je do ovog doslo. Citam ovde po netu vec par sati evo i utakmicu sam propustio 🙂
Ako neko zna direktno link za neki program, neka javi, ali ja vec skinuo par komada i nista ne radi.
A ako otvorim program u IE, samo mi zablokira, i ne mogu da vidim sta je uopste u pitanju. Pa ako je neko nekad video ovako nesto, dobrodosao je da se javi…25. februar 2009. u 9:26 pm #7621825. februar 2009. u 9:38 pm #76219stefque
UčesnikNasao sam taj program i ranije, ali nista, nasao jos 5-6 program, i svi me zezaju ili vracaju slicnu stvar
Stvarno nisam pametan sta je ciniti. Ubih se ovde. da ga j***m…
EDIT by GoranSTX: razumem problem, ali ne i ekslicitni rečnik25. februar 2009. u 10:12 pm #76220LINUSER
Učesnik25. februar 2009. u 10:25 pm #76221Žarko Mihajlović
UčesnikA da nije to neki fajl drugog formata, koji je samo zamaskiran mhtml ekstenzijom. Prvo mi na pamet pada nešto tipa Drajv Kript (DriveCrypt). Taj i slični programi naprave jedan ogroman, kriptovan fajl, koji montiraju kao poseban hdd. Možda otud veličina od 16 GB.
25. februar 2009. u 10:50 pm #76222na12
Učesnikja mislim da nisu slike u mhtml fajlu ::)
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.