Skidao sam iso sa neta 4.4 gb i kad sam mu proverim md5sum ne poklapa se sa njegovim md5sumom datim na sajtu. Downloadovao sam preko wgeta preko terminala uz puno prekida cak sam i 2 puta premestao fajl na 2. particije jer nisam imao mesta ili fat32 nije mogao da snimi fajll veci od 4gb. Cak mi se nekolko puta gasio komp i imao je greske na fat32 particiji.
Interesuje me da li je neko imao iskustva s ovim tj. da li je rezao disk iako mu se md5sum ne poklapa i da li je radilo? Mnogo mi je da skidam ponovo 4.4 gb 🙁 …
Mislim da se to i meni jednom desilo (radilo je), mada u vecini slucajeva i ne gledam. Ne skodi da pokusas – narezi DVD najmanjom brzinom, pa vidi kako ide.
http://www.linuxo.net/forum/index.php/topic,8236.0.html
bilo je ovde 😀
rešenje je bilo da se postojeći fajl ubaci u azureus
ako postoji negde njegov torrent,ali prvo da se napravi sigurnosna kopija
(na nekom dvd-u da se snimi .iso kao fajl ne burn image ,20 din)
Hvala dukenukem deluje logicno da tako moze da se sredi. Pokusacu. Skinuo sam i 2. dvd isto sam morao da prekidam u sred downloada i kopiram od jedne particije na drugu i isto se ne poklapa md5. Tako da mi bas znaci ovo saznanje O0
PS Nemam 50e ali sa neko pivce bi mogo da pocastim
Та стратегија са Azureus-ом ради и са KTorrent-ом!
Више пута сам до сада имао погрешан md5sum број .iso фајла, па кад га провучем кроз проверу унутар KTorrent-а, оно (најчешће) испадне да је само једно парче проблем. То се парче, наравно, скине за мање од минут (што је мнооооого мање него скидати поново цео ДВД) и md5sum онда буде у реду.