Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › MCSE SAJT —>> OBAVEZNO
- This topic has 38 одговора, 11 гласова, and was last updated 21 years, 3 months раније by
Nightweaver.
-
АуторЧланци
-
10. мај 2005. у 6:16 am #25974
Off-Topic
УчесникMoze li neko da shine GNUzillu na link kao shto je recimo:
http://www.mntr.sr.gov.yu/mntr/sr/topic.php?id=629
??????????????????????????????????????????10. мај 2005. у 8:42 am #25975Nightweaver
УчесникUcinjeno…;) Kontaktirao sam ljude iz Ministarstva pa cu vam javiti sta su odgovorili..ako odgovore..:)
10. мај 2005. у 12:52 pm #25976Off-Topic
УчесникA kad je vec neko pomenuo monopol M$-a na informatichko obrazovanje i sertifikovanje zaposlenih, sve one osnovne stvari, nekih 7 modula po ECDL-u, tipa mkdir, copy-paste, drag&drop, pa do open *.doc i tu eventualno menjanje fontva, koshta suma sumarum 250e, naravno izostavio sam dosta toga, ali vam od chetvrtka mozda i ostavim cenovnik, pa srachunajte sami.
BTW obavezan ECDL polaznichki index je 37e + PDV.
Dali je ovo samo josh jedan ultimativna koska upucena ovdashnjim SelfKnow informaticharima, da shvate kako bez BigBrother-a ne mogu ni mishem da mrdnu,
Dovesti sve u prosek, a svakog ko odskache i bez ECDL u CV-u bolje da i nije, ili ajd u nashe kolo, pa dok te ne iscedimo, a sve to pod maskom informatichkog opismejavanja, pa mi nekako ona sladunjava prichica itipa zivi i pusti druge da zive, nepije vodu, pre bih reko da ce piti krv svih onih koji se dvoume da udju i mashinu, oni u mashini su uglavnom oni za koje su takvi vidovi edukacije i osmishljeni.
Zivi bili pa videli10. мај 2005. у 1:13 pm #25977MladenIsakovic
УчесникIma, GNUzilla 😉
Kad smo već kod Gnuzille, što vi ne obaveštavate ovaj narod na forumu da je izašao novi majski broj??? Do sada ste uvek, kad izađe novi broj, postavili novi topic, zašto to nije slučaj i ovoga puta? Šta se to promenilo?? ❓
10. мај 2005. у 1:47 pm #25978brale
УчесникValjda je postala tradicija da izadje jednom mesecno, To sada i vrapci znaju 🙂
10. мај 2005. у 3:32 pm #25979MladenIsakovic
УчесникValjda je postala tradicija da izadje jednom mesecno, To sada i vrapci znaju 🙂
Bez obzira, reklama je reklama! 💡
12. мај 2005. у 8:29 am #25980Nightweaver
Upravo tako..gomila ljudi mi je rekla da nema poente da se obavestava jer svi ionako vise na serveru oko 01. u mesecu…ovaj broj sada je imao i jednu karakteristiku – nisam bio u BG-u, a na net sam isao preko Dial upa na lap topu i pizdeo samo tako…zbog toga nisam imao zivce da se cimam sa forumom ovde i da kacim vest.:) Kad sam se vratio u BG svi ste vec, ionako, znali za GNUzillu 05.:)
12. мај 2005. у 9:31 am #25981kmilos
УчесникKod smo vec kod GNUzille, moram da kazem da je sve bolja i bolja, samo nastavite sa dobrim radom. Ako mogu da dam predlog za jos jedan marketinski trik: za manji PDF fajl, umesto “niskog kvaliteta” mogli bi da stavite “ogranicenog kvaliteta”, zvuci manje pogubno 🙂
12. мај 2005. у 9:59 am #25982Nightweaver
УчесникHehe…hvala. Razmotricemo ideju. U pripremi su i experimentalna izdanja u DjVU formatu i jos stosta. Ali nemojmo OFF..;)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.