nije ova statistika nista specificna ni porazna. pogledajte preglede radjene u evropi ili sad, rezultati su gori po linuks :'( a bolji u korist “vatrene lisice” O0 isto kao i ovde ::)
sto se tice prikaza os-a, koliko se secam, ranije se “pamtilo” koji post je sa kog os-a poslat. tako da se jasno videlo kad je neko dr.dzekil a kad m$. izvinite mr.hajd 😉
Ja sam protiv za, tj. za protiv… tj, protiv sam toga da se ova novina ne uvede 🙂
To je stav Judejskog Nacionalnog fronta, a ne Nacionalnog fronta Judeje (gledali ste Monthy-a zar ne?)
Oprostite, nisam mogao da se suzdrzim. Kao sto sam rekao u nekom od prethodnih postova, ja sam za uvodjenje identifikacije OS-a i browsera, ne radi etiketiranja. vec da vidimo ko nam odakle i sa cim dolazi…
Malo je glupo gledati sa kog sistema ko postuje, jer za razliku od nekih koji misle da si guru linuxa ako postuješ samo sa linuxa, ja mislim da je bitnije šta je ko u postu napisao (ona čuvena priča o auri je po meni mnogoooo bolja). No ako većina smatra da treba da ima podaci o OSu ili Browseru (mada ovo drugo mi je baš, baš glupo) ….
Ok, evo postavio sam detekciju OS-a i web pretrazivaca. Nadam se da ce sada funkcionisati. Ceo mod je veoma konfuzno napisan pa sam morao rucno da ga postavljam ukljucujuci i izmene u bazi podataka.