Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Mala pomoc – Back|Track
- This topic has 9 одговора, 4 гласа, and was last updated 15 years, 9 months раније by
Ensar13.
-
АуторЧланци
-
7. новембар 2010. у 1:13 pm #12141
Ensar13
УчесникImam jedno pitanje.. sada zelim instalirati Linux – Back|Track … citajuci upustva na sajtu sticem tvrdnju da mi net nece raditi.. moj net je ADSL.. PCI.. znaci oce li mi net raditi?
i jos jedno pitanje : na windows-u sam morao instaliravati drajver za zvucnike,graficku… kakva je situacija sa linux-om?
7. новембар 2010. у 1:44 pm #85723Ensar13
ГостImam jedno pitanje.. sada zelim instalirati Linux – Back|Track … citajuci upustva na sajtu sticem tvrdnju da mi net nece raditi.. moj net je ADSL.. PCI.. znaci oce li mi net raditi?
sad trebam instalirat pa mi je hitno… ako neko zna neka mi kaze!
7. новембар 2010. у 1:47 pm #85724dukenukem_4d
ГостKod koga provajdera ?
Ne razumem, PCI adsl kartice to odavno ne izdaju (osim što po australiji postoje iz nekih razloga specifičnih)Da nije ethernet kartica PCI pa ide preko rutera
na primer huawei ili drugi?
U tom slučaju ide ako nema problema sa mrežnom karticom
ili network managerom.7. новембар 2010. у 1:51 pm #85725Ensar13
Гостovako…
nesto sam pre zbrzio pa neznam ni sta sam pisao..
na win sistemu ASDL mi radi normalno .. mene zanima dali ce mi na Linux-u raditi i kako trebam podesiti jer sam pocetnik idem u nepoznato..
i da na win-u mi je trebao drajver kakva je situacija sa linux-omdali se isto drajver trazi od proizvodjaca maticne ploce ( msm na njegovom sajtu)
7. новембар 2010. у 2:02 pm #85726Ensar13
ГостBack|Track je najveci po velicini 1.9Gb
7. новембар 2010. у 2:29 pm #85727gandalf
ГостPodigni sistem kao live, bez instlacije, i vidi da li možda ADSL radi ili ne.
Ne znam zašto si izabrao baš BackTrack. To jeste odlična ali specijalizovana linux distribucija, i nije baš za početnike.
BTW, kako kačiš ADSL modem na računar ?7. новембар 2010. у 2:44 pm #85729Ensar13
Гостsticem utisak da ovo nije uopste za zabavu… da je jednostavno za ozbiljne stvari!
7. новембар 2010. у 2:49 pm #85728Ensar13
ГостPodigni sistem kao live, bez instlacije, i vidi da li možda ADSL radi ili ne.
Ne znam zašto si izabrao baš BackTrack. To jeste odlična ali specijalizovana linux distribucija, i nije baš za početnike.
BTW, kako kačiš ADSL modem na računar ?ok podignucu live..
IZMENA!
8. новембар 2010. у 12:04 am #85735marelli
Гостsticem utisak da ovo nije uopste za zabavu… da je jednostavno za ozbiljne stvari!
o jea, neznam gde baš nađe da kreneš od njega
počni sa nekom laganicom, BT neće nigde da pobegne , čekat će te
8. новембар 2010. у 8:18 am #85737Ensar13
Гостpoceo sam sa lananicom uzeo sam ubuntu
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.