Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Majkrosoft je mrtav?
- This topic has 19 одговора, 9 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
25. мај 2007. у 6:27 pm #8641
kosmi
Учесник“Pre par dana sam odjednom shvatio da je Majkrosoft mrtav…”
http://kotnik.gnulinuxcentar.org/2007/05/17/majkrosoft-je-mrtav/
P.S. Hvala kotniku na prevodu ovih “bajatih” vesti. 🙂
27. мај 2007. у 10:01 pm #54737LimitMan
УчесникZaboravili su da pomenu jos mnogo faktora … Npr OpenOffice … besplate SQL baze…. I JOSH MNOOOOOGOOO toga!
31. мај 2007. у 3:38 am #54738Bastard
УчесникApri llilililili
31. мај 2007. у 4:54 am #54739LimitMan
УчесникProcitaj text … Stvarno ima istine …
Mislim … Ja uzimam sebe kao primer … Meni microsoft za par meseci (ili maaaalo duze) nece uopste vise biti potreban …31. мај 2007. у 9:31 am #54740foxbunny
УчесникProcitaj text … Stvarno ima istine …
Mislim … Ja uzimam sebe kao primer … Meni microsoft za par meseci (ili maaaalo duze) nece uopste vise biti potreban …Ja ga danas definitivno brisem, najverovatnije danas. O0 Jedino mi je bio potrebam da bih flashovao SonyEricssona, a sad mi stvarno vise ne treba. Vise nemam ni stavku u GRUB meniju.
31. мај 2007. у 12:33 pm #54741djux
УчесникMeni vec nekoliko meseci nije prisutan na kompjuteru. Pored toliko Open Source alternativa zasto bih uopste razmisljao o windows-u.
31. мај 2007. у 1:02 pm #54742slaks
УчесникMeni vec nekoliko meseci nije prisutan na kompjuteru. Pored toliko Open Source alternativa zasto bih uopste razmisljao o windows-u.
Kaže 1 Lin korisnik naspram 100000 Win korisnika koji ga korsite !
Sve je to lepo, ali se ne treba zavaravati, Win će i dalje još mnooooogo dugo biti dominantan pre nego što ga Lin uspe makar i sustignuti.
31. мај 2007. у 2:36 pm #54743velial
УчесникNa zalost ni ja jos uvek nemogu da ga se otarasim.
31. мај 2007. у 2:56 pm #54744kosmi
УчесникAh, ti stereotipi. 🙂 I onom jednom od milion, koji je zainteresovan da dobro nauči i Linux uvek preporučujem instaliranje samo njega i to preko Windowsa, znači bez dualboota. Jednostavno iz
razloga jer je to, pod tim preduslovima, čisto gubljenje vremena i prostora.31. мај 2007. у 3:16 pm #54745foxbunny
УчесникUostalom, nije milion vec 100 hiljada. 🙂
Bas sam danas video (samo u prolazu) naslovnu 24 sata i vidim MS planira neki novi racunar. A pre par nedelja sam citao clanak o tome kako mnogi korisnici PCa vise nisu u fazonu da kupuju nov hardver. Eto, pogresan potez za pogresnim potezom. Ali, eto, bar mene, kao linuxovca, koga ne moze da uzdrma ni MacOSX (neki vatreni fan Applea mi je odrzao pravu prezentaciju koju sam samo odbacio i rekao, koristicu bilo koji OS koji ce da leti na mojoj masini – a to je trenutno samo neki Linux). Eto, mene bole sta ce MS da uradi ili neko drugi. Ja teram Linux i zvizdim koliko mi prija. O0
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.