Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › Ljudi sta je sa Krusader-om???
- This topic has 11 одговора, 9 гласова, and was last updated 15 years, 7 months раније by Dr@g@n.
-
АуторЧланци
-
2. јун 2006. у 8:41 am #7441cyber_brain_mfkgУчесник
Skorije sam presao sa SuSE-a 8.2 na 10.0 i ispostavilo se da 8.2 radi bolje!!!ima bolje programe i mogao sam na net sa njim(posto driver za Intel 537 naravno jos nije uradjen)*ako neko nesto iskopa na ovu temu neka postavi Topic na forumu!!! :)))
no ima li nesto slicno krusader-u(windows commander-u) sto moze da radi pod SuSE 10???na packman-u sam trazio krusader ali ima samo za 9.x!!!
ima josh mnogo toga sto nedostaje,a moj problem sporog interneta(fu*k*in dial-up) samo pogorshava stvari!!!
ako ima neko reshenje za gore naveden problem neka ostavi neki link za download
pozzz!!!
2. јун 2006. у 9:57 am #44822amiriloУчесникlink za download krusader-a:
http://krusader.sourceforge.net/downloads.php
Videces link za SuSe 10.0 koji tebi treba.
POzzz
2. јун 2006. у 1:30 pm #44823SerijskiУчесникKad sam ja skinuo Krusadera za SUSE 10, aktuelna stabilna verzija nije mogla da se kompajlira (mislim 1.60.1), pa su mi preporučili da skinem Betu, koja još radi besprekorno…
A o Intelovim modemima je bilo toliko reči… Upotrebi Search na forumu, sigurno ćeš naći nešto korisno.
poz
2. јун 2006. у 2:32 pm #44824Mr_PingvinУчесникKako nema na pakman? Ja sam skinuo 1.7… Što nisi odmah prešao na 10.1? na 10.1 modem bi trebalo da radi sa modifikovanim drajverima za novi gcc 4. Ovaj prerelease što su drmnuli u 10-ku ne može da iskompajlira ni sebe :)…
2. јун 2006. у 4:02 pm #44825DriverУчесникsta fali mc-u ili skini gnome-commander to je kopija total commandera
2. јун 2006. у 10:53 pm #44826densУчесникTjah o ovome se već pričalo više puta… i obično je više nego dovoljan odgovor što se tiče MC vs Krusader: Čovek hoće grafiču aplikaciju (tačka).
Šta fali? moćan je ali:
-nije grafička aplikacija
-ne možeš da otvaraš više tabova u svakom panelu
-ne možeš da radiš resize panela mišem
-nema par caka koje su prosto neizvodljive sa ASCII grafikom… (iscrtavanje veličine diretorijuma i fajlova u vidu segmentiranih krugova, vrlo lepo….)
-nema fore koje su očito preuzete iz komandera, kao što su izgled search dijaloga sa npr: feed to listbox
-onakvu compare opciju
-rename tool (istini za volju to je krename, eksterni program, ali je dobro podržan)
-mogao bih da pišem još pola sata, ali mišljenja sam da onaj koji rabi GUI desktop u Krusader-u će imati sjajan look&feel u sjajnom programu kakav je krusader.MC je nešto najbolje što čovek može sebi da priušti kad pretežno radi u konzoli.
GC po meni nije ni blizu Krusader-a…
3. јун 2006. у 1:17 am #44827Mr_PingvinУчесникZnam da je malo offtopic, ali mnogo ljudi ne zna za postojanje MC-a, pa ja to ukratko objasnim kao da je na foru Norton comandera, pa posle me pitaju “Šta je to Norton Commander??”… Pa vi vidite u kakvom mi svetu živimo.. ccc.. 🙂
4. јун 2006. у 12:03 pm #44828LYbУчесник.. nastavak offtopica…
a tek da pomenes DN, gledaju te kao da si pao s marsa 🙂4. јун 2006. у 12:24 pm #44829DriverУчесникkad ste kliktasi.
4. јун 2006. у 1:28 pm #44830MoneoУчесникNemam ja nista protiv konzole-ona je sjajan nacin da se rese i konfigurisu mnoge stvari u linux-u….
Inace i koristim Slack…..
Brate,ako toliko mrzis GUI-ti koristi sve iz konzole-surfuj lepo u lynx-u pored gomile dobrih browsera ili slusaj muziku iz konzole pored AmaroK playera…..
I nemoj da koristis ni KDE i Gnome,a i bilo koji drugi wm(i oni su grafika i imaju kliktanje)
Ovo je 21. vek tako da koliko god ja voleo konzolu(a ne smatram da je ona bilo sta lose),dosta stvari volim da radim i iz KDE-a,i to skoro uvek kada je to moguce,naravno… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.