Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linux u skoli
- This topic has 7 одговора, 5 гласова, and was last updated 19 years, 9 months раније by charlsmanson.
-
АуторЧланци
-
13. новембар 2004. у 8:04 am #4443charlsmansonУчесник
E ovo nije nikakvo pitanje vec pohvala!
Naime, u mojoj skoli se otvara internet caffe i ja se borim i imam jos neke ljude koji su sa mnom i na veoma dobrom smo putu da to ostvarimo! E sad…ruku na srce ja nisam nesto iskusan sa linuxom i mucio sam se jedno 2 nedelje dok sam instalirao linux ali sta sad…naucicu je li? Vazno je da se linux siri!
Ajde pohvalite me malo..ajde da cujem koju dobru! 😀RESPECT!
13. новембар 2004. у 10:04 am #22412MoneoУчесникJos da ih ubedis da stave Mandrake ili SuSe-to im je super za start,lepo ce se snaci sa njima,i bice dobro!
Samo tako nastavi!
CU!
Heavy Metal rules!13. новембар 2004. у 11:03 am #22413pedjamanУчесникPa to, bez zezanja, jeste za svaku pohvalu.
Malo ćeš se namučiti dok namestiš tuneliranje (da svi idu preko jednog izlaza) ali to je najverovatnije jedina muka koju ćeš imati 🙂
SREĆNO
😀13. новембар 2004. у 12:23 pm #22414charlsmansonУчесникHvala hvala…trudim se, for real!
RESPECT!
15. новембар 2004. у 7:55 pm #22415SiouxУчесникMislim da ovde ima iskusnih ljudi iz tvog kraja mogli bi ta ti pruze i konkretniju pomoc ,.. samo predlog
16. новембар 2004. у 1:23 pm #22416charlsmansonУчесникAjde mi ih samo imenuj da stupim u kontakt sa njima!
RESPECT!
16. новембар 2004. у 7:31 pm #22417fortytwoУчесникNije ni to sa gateway-om (valjda na to misli pedjaman kad kaze tunneling) nikakav poseban problem. Stavis jedan pentium 2 na recimo 300 Mhz sa 64 RAM-a i DVE mrezne karte i na njega instaliras recimo IPCop ili smoothwall. Mislim da IPCop ima cak neki dodatak koji sluzi na net cafe.
22. новембар 2004. у 3:29 pm #22418charlsmansonУчесникNije ni to sa gateway-om (valjda na to misli pedjaman kad kaze tunneling) nikakav poseban problem. Stavis jedan pentium 2 na recimo 300 Mhz sa 64 RAM-a i DVE mrezne karte i na njega instaliras recimo IPCop ili smoothwall. Mislim da IPCop ima cak neki dodatak koji sluzi na net cafe.
Ql! To ne zvuci tesko!
RESPECT!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.