Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Linus Torvalds odbija GPL v3
- This topic has 37 одговора, 11 гласова, and was last updated 19 years, 1 month раније by
Sioux.
-
АуторЧланци
-
13. јул 2007. у 2:24 pm #56914
nowave
УчесникHmmm… Ako ne koristis ni Linux ni Windows na poslu, a kazes da koristis bar 4 razlicita OSa, osim BSD-a koa su to ostala tri?
13. јул 2007. у 2:33 pm #56915Nightweaver
УчесникFreeBSD, Solaris, AIX, IRIX, Linux, OpenBSD..koji moram da racunam kao poseban jer nije isti kao FreeBSD. I nisam rekao da ih sve koristim na poslu tj. u firmi gde radim. Nego u poslu uopste. A Linux ne koristim za privatne stvari. A to nema ama bas nikakve veze sa ovom temom.:)
13. јул 2007. у 2:35 pm #56916nowave
УчесникPa nema, samo sam pitao, interesovalo me. 🙂
13. јул 2007. у 2:41 pm #56917Moneo
УчесникHhahah..tako je zabavno caskati sa ljudima ovde. Cas posla se osete prozvano i dobiju potrebu da se pravdaju.:) Bas mene briga sta ko koristi
Sasvim je ocigledno da si aludirao na nas,ali nema veze
Sta mi znamo,bitno je da svaki tvoj drugi post naglasava da si bio u Cirihu :biggrin:…gde sam na raspolaganju imao dva racunara za sebe sa Debianom i Fedorom
Dnevno koristim bar 4 razlicita OS-a bez Windowsa i smatram svoje OS vidike poprilicno sirokim.:) Druga je stvar sta mislim o tehnickim predispozicijama odredjenog softvera.:)E sad lepo primeni i svoju situaciju(ili opravdanje,da upotrebim tvoj izraz :biggrin:)na likove koji ovde postuju iz Windoze 😉
13. јул 2007. у 2:45 pm #56918Moneo
УчесникFreeBSD, Solaris, AIX, IRIX, Linux, OpenBSD..koji moram da racunam kao poseban jer nije isti kao FreeBSD. I nisam rekao da ih sve koristim na poslu tj. u firmi gde radim. Nego u poslu uopste. A Linux ne koristim za privatne stvari. A to nema ama bas nikakve veze sa ovom temom.:)
BSD je BSD bio on Open,Net,Free ili Dragonfly(jedan)
Solaris,AIX I IRIX spadaju u UNIX sisteme(dva)
Linux spada u unixoide ili unx-like OS-ove,a tu bi jos ‘ladno mogao da se podvede BSD koji pravi UNIX ipak nije,iako mu je dosta slicniji nego linux(tri)Zanci koristis ipak tri OS-a,bez Win-a :p
Nesto cisto sumnjam da koristis OpenVMS ili Amiga Workbench,ali opet nema veze :biggrin:13. јул 2007. у 2:47 pm #56919miodragz
УчесникGresis sa prozivkom debelo i imas prilicno neumesne komentare ako ti imas mogucnosti da imas 10 kompa neki clanovi ovog foruma nemaju te mogucnosti pa moraju da dele komp sa sestrom,bratom,rodjakom koji nemaju pojma sta je linux jos uz to da koriste.
Sa stanovista Linux korisnika isto je korisnik windows-a i korisnik bsd-a i jedan i drugi ne koriste linux. :biggrin:
13. јул 2007. у 2:51 pm #56920Nightweaver
УчесникSta mi znamo,bitno je da svaki tvoj drugi post naglasava da si bio u Cirihu
Jel? ‘De to, leba ti? :biggrin:
@midragz
Buahahahah…slatko me nasmeja, prijatelju. Ja imam jedan komp koji mi je vise nego dovoljan. A tu gomilu operativnih sistema koristim kod drugih ljudi koji me uposle da uradim neki posao.;) Ali mi se ipak svidja kako ste se lepo naprimali na nesto sto je bila sve sem prozivka. Sami ste od jedne obicne sale napravili prozivku na svoj racun..sta da vam radim.:)
13. јул 2007. у 3:02 pm #56921miodragz
УчесникNe vadi se, sad mozes da pricas sta hoces prozivka je prozivka al bitno je da si ti nama lepo iso u Cirih a pre toga u UN i ziveo ti nama lepo koristi BSD a pljuj po Linux kupusu 😆
13. јул 2007. у 3:06 pm #56922Nightweaver
УчесникCovece, kako je vama dvojici dobro. Nasmejaste me nevidjeno. Hvala. :biggrin:
13. јул 2007. у 3:09 pm #56923nowave
УчесникMislim da si sad preterao.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.