Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Linus Torvalds: horoskop
- This topic has 11 odgovora, 6 glasova, and was last updated 19 years ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
14. avgust 2007. u 9:46 am #901814. avgust 2007. u 10:10 am #59583
tomaja
Glavni majstorIako me ovo, blago je reći, ne zanima, ipak je interesatna jedna rečenica >:D:
“Something in you bridles against tradition, conventional wisdom and authority. You don’t like to be told what to do“linux4life
14. avgust 2007. u 10:35 am #59584foxbunny
UčesnikIako me ovo, blago je reći, ne zanima, ipak je interesatna jedna rečenica >:D:
“[i][b]Something in you bridles against tradition, conventional wisdom and authority. You don’t like to be told what to do[/b][/i]”Pa pazi, poenta je u tome da je lik jarac. I sad, posto to tebe ne zanima, onda cu ovo reci prosto za ostale koje to mozda zanima. 😉
Jarac, kada naidje na nekog ko mu se suprotstavlja, gubi svaku kontrolu i gazi i gazi dok ne prodje. E sad, tu nema veze kakve su namere/ciljevi/logika. Jednostavno gazi. E sad, svi vec znamo da Linus ima veliki problem sa ovim.
Na primer:
You have some aggressive attributes, you’re strong.
To je samo jedna formulacija. Za taj isti aspekt (Sunce u sekstilu sa Marsom, a pritom Sunce u Jarcu) moze se reci da je tvrdoglav i da isteruje “pravdu” (uslovno receno, posto se retko radi o pravdi, vec vise o licnom stavu i “osecaju”) po svaku cenu, veoma agresivno. Itd itd. S druge strane, znaci da “ima kicmu” i da je u stanju da iznese svoje stavove bez mnogo obzira prema konvencijama i politickoj korektnosti (bilo to dobro ili ne).
14. avgust 2007. u 10:37 am #59585nowave
Učesnik@foxbunny
Pa nemoj tako! ??? Nije istina da su jarcevi takvi. Ja sam jarac, i nisam takav! 🙂14. avgust 2007. u 10:41 am #59586foxbunny
UčesnikPa pazi, kod Linusa je to ekstremno zato sto ima jak uticaj Marsa. To je dobro zato sto mu daje natprosecnu energiju, ali je lose zato sto ga cini previse agresivnim.
A to za Jarca, to je uvek medalja sa dve strane. Dakle, neke stvari su dobre za nesto, a lose za druge stvari. Tako je kod svakog znaka. I trece, ne mora da znaci da ako si nesto u znaku da imas sve karakteristike tog znaka. 😉
E, poceo sam kao neka strina. Nego, je l’ pije neko tamo kafu? Aj okrenite solje kad zavrsite pa da gledam. :biggrin:
14. avgust 2007. u 10:51 am #59587dejanium
Učesnik@foxbuuny
ja okrenuo nes, jel’ moze to? ……….. sta kaze solja slatka moja?
kako stojis sa pasuljem? a tarot?
za jarceve ma bas briga, samo znam da”jarice” nije tesko u-bed-iti 😉 ili da prevedem ukrevetiti ^-^
14. avgust 2007. u 11:09 am #59588foxbunny
UčesnikSto se tice Nesa, vidim da ce ti u predstojecem periodu biti dosta postovanja na Linuxo. 😀 Ova mrlja pri vrhu solje, kaze, mozda ces imati cak i novu temu. Ali za sada se drzi postovanja u postojecim, posto ti komentarisanje drugih postova ide veoma dobro. Veliki dobitak, u cetvrtak. Za detalje se javi na 0800-FOX.
A za Tarot… hehe, zapravo imam negde i svoj dek karata. Seriously.
14. avgust 2007. u 11:10 am #59589nowave
Učesnik@foxbunny
E, evo cim popijem ovaj nes strong, saljem fotku izvrnute solje da mi citas sudbinu! :biggrin:14. avgust 2007. u 11:36 am #59590miodragz
UčesnikBaba Kurane kada cu da dobijem milion evra 😀 😀 😀 naravno zajebavam vas malko ma kakav horoskop sveje to razbibriga i zajebancija jednom recju gluposti
14. avgust 2007. u 11:45 am #59591foxbunny
UčesnikEvo, miodragz, ukazuje mi da ti bas ne verujes u horoskop. Velika borba za bolji finansijski polozaj. Moguc dobitak. Posle 1:00 na 0800-FOX. :biggrin:
BTW, svi koji hoce da znaju svoj podznak, mogu da iskoriste ovaj astroloski atlas:
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.