Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linus Torvalds and Windows 7
- This topic has 19 одговора, 13 гласова, and was last updated 14 years, 7 months раније by nebjak.
-
АуторЧланци
-
23. октобар 2009. у 3:43 pm #11550slaksУчесник
Linus Torvalds and Windows 7
Linus Torvalds se slikao ispred prodajnog mesta Microsoft-ovog novog operativnog sistema Windows 7 sa podignutim palcem odobravanja…… naravno to može da znači ova fotografija, ali istina je da je Microsoft kreno sa prodajom Windowsa 7 u Japani istog dana kada se održavao Linux Simposium, što je još jedan “podmukao” pokušaj Bila da naškodi LInux zajednici.
23. октобар 2009. у 10:01 pm #81560dukenukem_4dУчесникčekaj be šta je on srbin ili ? ???
ima tu nešto…. O0
😀23. октобар 2009. у 10:31 pm #81561MladenIsakovicУчесникjoš jedan “podmukao” pokušaj Bila da naškodi LInux zajednici.
24. октобар 2009. у 8:20 am #8156224. октобар 2009. у 8:44 am #81563slaksУчесник[img]http://i18.photobucket.com/albums/b117/Zixxx/forum-emoticons/xaxaxa.gif[/img]
[quote=”slaks”]još jedan “podmukao” pokušaj Bila da naškodi LInux zajednici.
[/quote]
NIje smešno, nego žalosno 😉
24. октобар 2009. у 11:14 am #81564madcamaУчесникSad sam se vratio iz Tehnomarketa i moram da priznam da je malo nedostajalo da pocenm da se smejem ko blesav kad sam video da na monitorima jedne Juzno Korejske firme pise Windows 7 ready.
Joj sto mrzim marketing.
24. октобар 2009. у 11:57 am #81565JA_SAMУчесникjoš jedan “podmukao” pokušaj Bila da naškodi LInux zajednici.
Verovatno je i slika fotomontaza izvedena pomocu onih njihovih cudnih maĐija iz Photoshopa.
24. октобар 2009. у 1:18 pm #81566workyУчесникVerovatno je i slika fotomontaza izvedena pomocu onih njihovih cudnih maĐija iz Photoshopa.
Mozda je i autenticna fotografija, obzirom na njegov smisao za humor 🙂
A u principu, porediti jednog komercijalnog diva,kao sto je MS sa Linuksom ,i pored svih mana i jednih i drugih kao i prednosti,
tesko je reci za koga je to veci kompliment. Vidjao sam par puta na stranim kanalima, strucnjake iz MS-a kako sa podsmehom govore o Open Source softveru(povod najave Google OS-a. A da ne i pomijem kakvo misljenje
ima druga strana 🙂24. октобар 2009. у 3:58 pm #81567JA_SAMУчесник[quote]Verovatno je i slika fotomontaza izvedena pomocu onih njihovih cudnih maĐija iz Photoshopa.
Mozda je i autenticna fotografija, obzirom na njegov smisao za humor 🙂
[/quote]
Sarkazam je bio u pitanju 🙂
25. октобар 2009. у 3:53 pm #81568sinansakicУчесникLepo smišljena šala od srtane linuks torvalda. Više bi voleo da linux torvald okrene marketingu i što više promoviše programe i sisteme otvorenog koda. Nije dovoljno izbaciti linux na internet, organizovati tu i tamo po koju tribinu i da se na tome završi. I sivi mi znamo ovde koliko je majkrosoft uložio para u parketing da bi se danas window koristio na 99% kućnih računara i na poslovnom planu.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.