Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Lin vs Win na RTS-u :D
- This topic has 12 одговора, 8 гласова, and was last updated 18 years раније by BrokeBody.
-
АуторЧланци
-
28. децембар 2006. у 8:13 pm #8214cyber_brain_mfkgУчесник
paz ovo! zove me keva u dnevnu sobu da gledam nesto kao neke inovacije ovo ono! pricaju tamo nesto o nekom kristalu dza bu….
onda se pojavi neki ICT tim iz kg-a i neki leek sa brkovima izlozi svoj program zamene windowsa linuxom i drugim open source resenjima! ja sam se odusevio! a pazi ja sam iz kg-a a leeka nikad video u zivotu :(!!!a pricao je o tome kolika je usteda i pouzdanost u ondosu na M$ proizvode kao i o stopi razvoja u buducnosti! 😀reko da nije neko iz NVO linuxo poslao nekog na RTS da pali vatru malo:D! al ne verujem…nisam video one ljude na LiGa3!
covek kaze da njegova firma ili sta vec ima neka resenja i da se ozbiljno bave razvojem linux aplikacija — mozda treba iskopati to i ponuditi ljudima saradnju???
jel josh neko gledao ovo?bilo malopre na TV-u?
aj pozzzz 😉
28. децембар 2006. у 9:57 pm #51121marelliУчесникSteta,nisam gledao.
28. децембар 2006. у 10:30 pm #51122TRULIУчесникHmm…
I ja sam iz KG-a…
Prvi put čijem za “ICT tim” ?!28. децембар 2006. у 10:39 pm #51123slipУчесникJa sam gledao. Mislim da Linux zasluzuje da ima pravog predstavnika kada se radi o medijima. Da vec neko jednom izadje i jasno i glasno kaze da je Linux resenje za mnoge. A ne da kao na RTS tzv “ziri” ili sta vec kaze kako je Linux nastao da bi se srusio Windows. E gde mi to zivimo. A znate sta, ti ljudi sto to kazu najvise se slusaju, WIndows ono widows ovo. Linux je njesra i tako dalje a prvi put su za racunar seli da bi videli slike Pamele na netu. Gde su oni stari dani BBS kad se znalo ko je ko. Danas je svako ekspert.
Pozdrav
Slip28. децембар 2006. у 10:42 pm #51124slipУчесникE i kad je RTS u pitanju ljudi nemaju pojma o IT-u. Stvarno! Po njima je haker individua koja krade i prodaje softver. Ne mogu da verujem! A to bilo neko pitanje na slagalici ili tako nesto. Dokle bre ta sra** vise!
Pozdrav28. децембар 2006. у 10:50 pm #51125miodragzУчесникLjudi na RTS-u nemaju pojma gde li su iskopali te iz taj tim sta je vec :D,nemaju pojma sta su hakeri sta su krekeri, Boze u kojoj ja zemlji zivim, jos nam uvode bar kodove samo treba da nam odaberu prikladno pakovanje 😀
29. децембар 2006. у 12:10 pm #51126cyber_brain_mfkgУчесникA ne da kao na RTS tzv “ziri” ili sta vec kaze kako je Linux nastao da bi se srusio Windows.
da bre! i ja sam popizdeo kad sam cuo da onaj matori loopa! reko ovaj nije normalan!
E gde mi to zivimo. A znate sta, ti ljudi sto to kazu najvise se slusaju, WIndows ono widows ovo. Linux je njesra i tako dalje a prvi put su za racunar seli da bi videli slike Pamele na netu. Gde su oni stari dani BBS kad se znalo ko je ko. Danas je svako ekspert.
ma bre znash sta! ja mislim da ova nacija nije ni spremna za linux kao sto nije bila spremna ni za komunizam!prvo morash da promenish svest ljudi i nacin razmishljanja da bi to radilo kako treba, ali tesko je ispraviti mozgove zatrovane M$ “kesh samo kesh” filozofijom.
Evo juce sam primao neke nagrade na promociji na mom faxu! sve racunarske kljige koje sam dobio imaju fontom 18 MICRO$OFT na sebi :(! a onaj lik iz Virtual Tima je nesto srao da zaposhljava programere i nesto kao saradnja sa microsoftom dza bu…..
prosto i jednostavno: ako bi neko da baca pare za licencu neka baca – ja NECU ako ne moram!:D
Ljudi na RTS-u nemaju pojma gde li su iskopali te iz taj tim sta je vec
nisu ga oni iskopali vec kolko sam ja skontao ljudi su konkurisali projekat za vladu kao inovacija za 2006-tu godinu!i projekat se sastoji u tome da se kao u nemackoj sve stavi pod linux(i u skolama i drugim ustanovama)!!!steta sto lik i nije bash elokventan ali bre i ovaj “ziri” ga je pritisnuo!steta sto nisi gledao!
pozdrav ljudi
29. децембар 2006. у 12:29 pm #51127miodragzУчесникImao sam iskustva sa jednom takvom firmom koja koristi linux servere i software,zaposle ljude koji ce sve da im zavrse a oni samo da maznu pare a vlasnik nema pojma o linux-u jedino zna da je sve besplatno a kad treba da plati onda 100 evra 😀
29. децембар 2006. у 12:55 pm #51128MilancheУчесникDa li će biti repriza???
29. децембар 2006. у 10:28 pm #51129 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.