Početak›Forumi›Linukso veb sajt›Pričaonica›LG KU990, Da ili NE?????????
- This topic has 5 odgovora, 3 glasa, and was last updated 14 years, 9 months ranije by
paralizer.
-
AutorČlanci
-
6. oktobra 2008. u 8:26 pm #10429
paralizer
UčesnikJel neko ima ovaj tel. i ako ima neka kaze dali je ok ili nije, posto imam u plan da ga sutra kupim. Gledao sam nesto na youtube i koliko vidim tel. je mnogu dobar, al ipak me interesira dali neko ima ovaj model i sta moze da mi rece o njemu. I samo da napomenem da ga ne sporedujete sa iphonom jer imao sam iphone i mogu da kazem da je u svkom smislu zbora “sranje u boji”, zato sam ga i prodao i sada planiaram da kupim ovaj.
Hvala.
6. oktobra 2008. u 9:25 pm #72807miodragz
UčesnikKoliko kosta???
Kazi kakav telefon hoces ja npr imam linux Motorolu V8 i za mene je odlican fon6. oktobra 2008. u 10:30 pm #72808paralizer
UčesnikOko 300 eura. Inac je ceo na touch screen, nema dugminja i nesto ti dodje kao ipone samo je mnogo bolji i ima mnogu vise opcija.
7. oktobra 2008. u 8:01 am #72809kukibl
UčesnikImao sam prilike da se malo igram sa tim LG-em i mogu reci da mi se stvarno dopada. Prava je sminka, a momak koji ga je kupio je prezadovoljan sa njim (doduse imao ga je svega 2 sedmice). Ima odlicnu kameru 5 Mpx, cini mi se da sam negdje na netu nasao i poredjenje sa N95 kamerom i da je LG dobio prednost. I ja sam kratko bio zainteresovan, ali sam odustao jer ne volim pretjerano LG telefone zbog loseg iskustva sa njima.
Preporucio bih ti jos jedan telefon da pogledas – Sony Ericsson P1i. Vjerovatno si ga vidio, posto je vise od godine na trzistu, ali ja sam tek prosle sedmice imao prilike da ga prvi put isprobam. Jos uvijek sam pod utiskom. ^-^ Telefon uopste nije glomazan (bar tako izgleda na slikama), qwerty tastatura i touch screen. Planiram da ga kupim, ali se pomalo plasim da zna da baguje. Inace, ovaj fon bi te izasao nesto manje od 300 EUR.
7. oktobra 2008. u 8:24 am #72810paralizer
UčesnikPa da, mozda kod vas je manje od 300 eura, kod nas je 450, samo sto sam proverio. Svasta… Mada licno LG mi je jos uvek favorit, tako da… Ako se ne predomislim u slednih nekoliko casa…..
14. marta 2009. u 1:46 pm #72811paralizer
UčesnikAj opet…. Vreme da se menja telefon. Dvoumim se izmedju nokia xpress 5800 i nokia e71. Pa ako ima neko neka iskustva sa ovim modelima neka to kaze.
Hvala.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.