Почетак › Форуми › Линукс › Линукс умрежавање › Lan mi ne prelazi preko 110kb/s ?
- This topic has 28 одговора, 8 гласова, and was last updated 20 years, 8 months раније by
MisterNo.
-
АуторЧланци
-
21. мај 2005. у 11:50 pm #5407
AuReUs_ReCtoR
УчесникImam suse 9.3 i lepo je sve funkcionisalo i odjednom netje da mi predje protok 110kb/s u lanu kopiranje … Jel ima neki granicnik i kako da ga skinem?
1. јун 2005. у 12:10 am #28687AuReUs_ReCtoR
Учесникi niko nista? 🙁
6. децембар 2005. у 4:57 pm #28688miroslav_joksimovic
УчесникMozda ti je greskom izrutovano u bazi za tvoj IP. Nazovi provajdera odmah i zali se. Ja imam wireless na 512kb/s ali mi se na par dana protok spustio na 420 i mislio sam sta se desava. Zvao sam provajdera i oni su mi kasnije javili da je greskom izrutovano za moj IP. To je ucinjeno kada su pustani ili gaseni novi korisnici ili kada je neko uzimao jedan mesec npr. 128 a drugi 256 ili 64kb/s a razlike za IP su samo za jedan broj uglavnom… Nadam se da me razumes. POZDRAV
8. децембар 2005. у 12:43 am #28689open_source
Учесникzar on nije pitao za lan, a ne za net?
8. децембар 2005. у 10:49 am #28690MisterNo
Учесникzar on nije pitao za lan, a ne za net?
tu si u pravu. Ljudi krajnje lose definisu svoje probleme. LAN je LAN, a interenet je interenet.
Ako AuReUs_ReCtoR bolje definise pitanje mozda i povezemo sta je pisac hteo da kaze.
8. децембар 2005. у 2:32 pm #28691miroslav_joksimovic
УчесникDa, u pravu si. Ja sam mislio na net posto koliko vidim, danas ljudi to dvoje poistovecuju iako nemaju zaista nikakve veze… Definisi konkretno sta te muci, LAN ili net. Koji je u pitanju, kablovski, bezicni ili ADSL? Svi oni imaj LAN… mada preko ADSL-a nije bas sjajan, bar tako neki kazu.
8. децембар 2005. у 2:56 pm #28692jboban
УчесникJa sam mislio na net posto koliko vidim, danas ljudi to dvoje poistovecuju
LAN znači Local Area Network i ne bih rekao da se poistovećuje sa Internetom. Verovatno misliš na Net koji mnogi koriste kao sinonim za Internet.
Definisi konkretno sta te muci, LAN ili net. Koji je u pitanju, kablovski, bezicni ili ADSL?
Reče čovek lan…
@AuReUs_ReCtoR
Kakva je mreža u pitanju? Linux – Linux, Linux – Windows? Da nije Samba ili nešto drugo aktivno?8. децембар 2005. у 3:47 pm #28693MisterNo
УчесникU kom LAN-u bi imao protok od 110kb/s. Jedino ako je racunare umrezavao preko irda ili bluetooth-a.
I da je u pitanju lan ne verujem da bi davao uptime.
9. децембар 2005. у 12:49 am #28694LimitMan
Учесник@AuReUs_ReCtoR zar ti sa tim imas problema bratitj?
Ne koristim SuSe ali nisi sve pojasnio…
Kopiras kroz lan SA SuSe 9.3 na xxx ???
Kojim servisom? Samba? Ftp ….
Give me some more information my man 😀
9. децембар 2005. у 12:43 pm #28695jboban
УчесникU kom LAN-u bi imao protok od 110kb/s. Jedino ako je racunare umrezavao preko irda ili bluetooth-a.
U tom slucaju bi to bila manje-više normalna brzina, a čovek ima problem.
I da je u pitanju lan ne verujem da bi davao uptime.
Rekao bih da mu je to statična slika u potpisu poruka jer je sadržaj isti za obe poruke.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.