Hello!Eto,napokon sam skupio pare i planiram da kupim hardverski modem(konacno!),pa me interesuje da li 3com US Robotics External(3com ga verovatno pakuje)koji se prikljucuje na serijski port radi 150% na svim operativnim sistemima(pre svih linux,FreeBSD,..itd)Planiram da kupim ovaj modem(cena je oko 56-60e),i nekoliko dilera kompjuterske opreme ga ima u ponudi,pa me interesuje vase misljnje i iskustva sam ovim modemom-najvaznije-da li je to PRAVI hardverski modem-trebalo bi serijski je,te da li ima pulsno biranje-jer sam cuo da neki noviji modemi nemaju ovu funkciju,a ja nemam tonsko biranje,i imam stariju centralu,pa sam i procitao ranije na jednom od nasih foruma da je to najbolji modem koji se moze naci i koji je odlican nezavisno od OS-a,pod kojim se koristi,te da na svakoj distribuciji linuxa,kao i na FreeBSD-u radi bez ikakvih problema i podesavanja),pa cisto da proverim pre nego sto ispljunem lovu….
Hvala unapred!
CU!
Heavy Metal rules!
P.S Jedno je sigurno-moj lucent leti prvom prilikom kroz prozor!Unisticu svaku uspomenu na njega!