Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › Kubuntu 9.4 Alfa 5
- This topic has 18 одговора, 8 гласова, and was last updated 17 years, 4 months раније by
Анонимни.
-
АуторЧланци
-
10. март 2009. у 12:12 am #76604
dreamcatcher
УчесникIma nekih malih poboljsanja. Mada koliko sam citao problem koji se kod mene javlja sa zakucavanjem OS-a moze da bude i od Ext 4. Citao sam na forumu ali nisu pisali bas opsirno
Inac posle 5 6 god na Gnome eto me sad mal na KDE,cini mi se da je ipak bagljaviji od Gnome,mada nisam probao 9.04 Gnom12. март 2009. у 12:34 pm #76605lukic
УчесникStrpite se malo dok ne izadje konacna verzija Kubuntu 9.04. Ipak je ovo alfa softver, mora da ima bagova.
Ja posteno ni ne razmisljam o tome da ce Kubuntu ikad biti bolji od Ubunta jer se Ubuntu ipak posvecuje vise paznje, ali volim KDE pa koliko god Kubuntu bio bagovit uvek ce mi biti drazi. 😉27. март 2009. у 6:58 am #76606Анонимни
ГостPosto najavljuju toplije vreme, evo malog osvezenja:
27. март 2009. у 9:30 am #76607DobroslaV
УчесникDok ne izađe Beta ja ne skidam ništa……
Mada Kubuntu je bagovit… meni na 8.04 nije hteo da radi internet.27. март 2009. у 12:03 pm #76608Анонимни
ГостMa slobodno skidaj, prethodni link ( koji sam postavio ) je za Beta verziju…. 😉
27. март 2009. у 12:24 pm #76609dens
УчесникMada Kubuntu je bagovit… meni na 8.04 nije hteo da radi internet.
Meni na Kubuntu 8.04 radi sve, uključujući i wireless i softmodem… Mreža radi kao sat… a internet je suviše široka kategorija… šta to nije radilo kad je u pitanju internet??
Možda neki USB ADSL ruter? Ethernet adapteri gotovo sam siguran rade kako treba, a i sve ostalo oko mreže se može podesiti na više načina da radi…
27. март 2009. у 12:39 pm #76610Анонимни
Гост@dens:Ethernet adapteri gotovo sam siguran rade kako treba, a i sve ostalo oko mreže se može podesiti na više načina da radi…
Kada sam ja naterao motorolin Streamaster 5000 ( sklopocija iz 2001.g. ) da proradi na Ubuntu, zasto ne bi drugi, noviji, radili!
28. март 2009. у 6:43 am #76611dukenukem_4d
УчесникEthernet adapteri gotovo sam siguran rade kako treba, a i sve ostalo oko mreže se može podesiti na više načina da radi…
na žalost ne rade baš uvek :'(
zavisi od verzije kernela , ponekad drajver bude broken u novijem kernelu
(a radi fes u prethodnom)http://www.linuxo.org/forum/index.php/topic,9590.0.html
http://www.elitesecurity.org/t357331-0#2239069poenta je kad se to desi npr nekom dimkoviću on to na sva usta razvali 😡
tako da … treba da se molimo da bar dimkovićima radi hardver 😛DISCLAIMER
*dimković je tip osobe koja nema nikakve veze sa stvarnim personama
a svaka sličnost je slučajno namerna 😀 😀
@Ljuba O0ada sam ja naterao motorolin Streamaster 5000 ( sklopocija iz 2001.g. ) da proradi na Ubuntu
jel to sa onim provajderom ili nekim drugim? , jel može howto plz plz :'( 😀
(u onoj starijoj temi)28. март 2009. у 8:08 am #76612Анонимни
Гост@dukenukem_4d:jel to sa onim provajderom ili nekim drugim? , jel može howto plz plz
Promenio sam provajdera, umesto grapevine.com.au uzeo cyberone.com.au. Odustao sam od kupovine novog rutera – ostala stara sklopocija Streamaster 5000 zbog kablovske TV.
Glavnu rolu odigrao Terminal – samo sam ukucao pppoeconf i posle nekoliko koraka ( username, passw. i sl ) net proradio! -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.