Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › Konqueror i Opera-nece da otvaraju stranice!
- This topic has 7 одговора, 4 гласа, and was last updated 21 years раније by
stefanjo.
-
АуторЧланци
-
25. јул 2005. у 10:25 am #5802
Moneo
УчесникUpravo tako….
Kada se konektujem na net pomenuti browseri nece da mi otvore ni jednu stranicu,cak ni Google-prijavljuju non-stop unknow host recimo google.com!
Ponekad i hoce nesto da otvore,ali uglavnom nece….
Probao sam sve moguce i nemoguce opcije u Konqueroru i Operi ali nista!
Stavio samo i sebe,tj. usera u sve grupe vezane za net,ali jok!
Pokusao sam i sa run-level-ima i servicies preko Yast-a ali takodje nista!
Sta se to desava-napominjem da Mozilla Firefox,Ephipany,Mozilla i ostali rade odlicno(svi koriste gecko engine)-net nikad brzi….E-mail klijenti takodje rade bez problema……
Koristim Kinternet i imam hard modem-Sweex eksterni RS 232!
Ne bi bas da se odreknem sjajnog Konquerora-koristim ga i za browsing i download-kget je super stvarcica!
Help!
CU!
Heavy Metal rules!
P.S. Koristim SuSE 9.3 Pro i KDE!25. јул 2005. у 11:40 am #31646Doole
УчесникA kada iskljucis firewall (lupam).
25. јул 2005. у 2:30 pm #31647Moneo
УчесникFirewall nije ni ukjucen!
Anway,instalirao sam sve za javu(selection java)preko yast-a i sad je “malo” bolje,ono otvara oko 50% stranica….
Damn!
Help!
CU!
Heavy Metal rules!31. јул 2005. у 6:43 pm #31648Moneo
УчесникHello?
Anybody?31. јул 2005. у 11:12 pm #31649jboban
УчесникKada se konektujem na net pomenuti browseri nece da mi otvore ni jednu stranicu,cak ni Google-prijavljuju non-stop unknow host recimo google.com!
Da nisi nešto podešavao oko proxy-ja u ovim browser-ima? Npr. koristio jedan način pristupa Internet-u, postavio proxy, onda promenio pa zaboravio da isključiš proxy.
napominjem da Mozilla Firefox,Ephipany,Mozilla i ostali rade odlicno
Znači da ti je sama konekcija ok. Ostaju samo podešavanja browser-a.
Koristim Kinternet i imam hard modem-Sweex eksterni RS 232!
Isti slučaj kod mene. Odličan izbor.
P.S. Koristim SuSE 9.3 Pro i KDE!
Isti slučaj kod mene. Odličan izbor 😀
1. август 2005. у 8:22 am #31650Moneo
УчесникHmmmmmmmm……
Probao sam ja i to-ne vredi,isti k…c!
Takodje i u YaST je iskljucen proxy,kao i u browserima koje sam pomenuo!
Damn,damn!
Mislim da je ipak nesto na nivou sistema,kao da je ukljuceno nesto sto se kolje sa njima,a Mozilli ne smeta….
Od servisa sam iskljucio ISDN module,Sambu,Postfix,NFS-ne treba mi kucni server-ali i pre nego sto sam iskljucio ove usluge,ponasao se Konqueror tako-desava se da bez ikakvog razloga proradi i radi taj jedan put iz cista mira-pa ovo pocinje da me nervira…..
Inace Konqueror mi treba zbog sjajnog kget-a-da li znas neku zamenu za gui a da se integrise u Firefox/Mozill-u!
Hvala unapred!
CU!
Heavy Metal rules!1. август 2005. у 10:07 am #31651jboban
УчесникTakodje i u YaST je iskljucen proxy,kao i u browserima koje sam pomenuo!
Probaj sa klasičnom Windows forom, preinstaliraj te aplikacije pa probaj opet… 😉
Inace Konqueror mi treba zbog sjajnog kget-a-da li znas neku zamenu za gui a da se integrise u Firefox/Mozill-u!
Imaš FlashGot kao ekstenziju za Firefox. Idi na Tool Extensions pa traži po imenu.
13. август 2005. у 2:06 pm #31652stefanjo
УчесникDa ne bih otvarao novu temu ljudi recite mi kako da se konektujem na internet , koristim kinternet startujem ga i biram opciju dial-in onda mi on trazi password i posle se nista nedesava.to pokusavam par puta i uvek se isto desava.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.