Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Koliko ste njih uveli u GNU/Linux?
- This topic has 38 одговора, 24 гласа, and was last updated 17 years, 3 months раније by nebjak.
-
АуторЧланци
-
17. јун 2007. у 9:00 am #8739urosevicУчесник
Čitajući komentare na temi o identifikaciji browser/OS i jedinstvenoj GNU/Linux zajednici Srbije, zainteresovanosti ljudi za sam OS, pade mi na pamet to koliko sam ljudi „preveo“ za windowsa na G/L, odnosno koliko njih sam uveo u ove vode. I, ne mogu da se setim i prebrojim.
Znam da sam direktno ili indirektno „kriv“ za izlet u G/L nekih devet poznanika/drugara, od kojih bar četvoro njih i dalje koristi G/L kao jedini OS. To je ono čega mogu da se setim. O0
17. јун 2007. у 9:08 am #55986GusterУчесник5
17. јун 2007. у 9:18 am #55987GoranSTXУчесникMozda 3…
I to da koriste povremeno…
Nekolicini sam pokazao kako izgleda linux (pa jos sa Berylom) i kazu WOW, ja im dam Live CD i pitam posle jeste li probali? Pa, nema se vremena… nisam mogao ovo ili ono…
Za jednog sam siguran da koristi linux redovnije za internet i backup podataka.Samo polako… tiha voda breg roni…
17. јун 2007. у 9:32 am #55988LimitManУчесник10ak
17. јун 2007. у 9:47 am #55989svrbinУчесникЧетворо – користе паралелно са виндовсом, док сам се ја прешалтовао на бсд (док не скинем најновији слак).
17. јун 2007. у 10:16 am #55990racaУчесникHmm, pa ne mogu baš da se pohvalim sa nekim velikim brojem preobraćenih :), ali sam uspeo da uvedem Linux u posao kod mene u firmi: za sada samo file server, a prodajemo i veliki broj konfiguracija sa preinstaliranim CentOS-om na kome radi paket za video monitoring&recording (IP based video surveillance) NetAVIS Observer II (http://www.netavis.net , ako nekoga zanima malo više o ovome, jako kvalitetno rešenje).
Samo polako…hehe
17. јун 2007. у 11:21 am #55991djuxУчесникJa sam uspeo samo dvoje da “preobratim”, ali ne potpuno. Paralelno koriste i win. i linux. Mada bolje ista nego nista. Neka svako od nas uvede dvoje na pravi put i eto nama bogate linux zajednice O0
17. јун 2007. у 11:47 am #55992velialУчесник0 na zalost.
@Raca
hvala za link, jedan prijatelj me zamolio da mu sklopim softver za video nadzor (jednog dana kad kupi racunar)17. јун 2007. у 12:10 pm #55993HighlanderУчесник10-toro njih privatno + agencija za obezbedjenje Screeam + Vatrogasni Savez Cuprije, (brzo ce i Jagodina, Paracin i savez Pomoravlja), a spreman sam da branim Lin uvek i bilo gde i pesnicama ako terba(trebalo je >:D )
pozzz RaJa
17. јун 2007. у 2:40 pm #55994Slobodan D. SredojevicУчесникКод њих троје сам наместио Gentoo GNU/Linux, не користе и немају друге оперативне системе јер им све лепо ради (искривио сам се био од посла). Њихови утисци су да изгледа сјајно, ујакови клинци су тако средили Desktop да сам и сам био скроз изненађен како може добро да изгледа 🙂
Затим једна Fedora Core 6 Linux инсталација недавно – пословна примена (Maya)
Доста је ту одушевљења заиста било… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.