Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Koliko se naplacuje podizanje linuxa
- This topic has 9 одговора, 7 гласова, and was last updated 14 years, 8 months раније by
Driver.
-
АуторЧланци
-
8. маја 2006. у 1:56 pm #7343
Driver
УчесникSta mislite koliko da naplacujem podizanje linuxa.
posto ima servis i prodaju racunara pa me musterije cesto pitaju za LINUX…naravno radim sa svim distribucijama
8. маја 2006. у 3:10 pm #43985Red_Zmaja
УчесникZa kucu bi bilo kome digao linux for free…ti vec imas zaradu na prodaji tako da mozes besplatno da instaliras linux svojim musterijama…
8. маја 2006. у 3:26 pm #43986Driver
УчесникA kada mi donese neko masinu ko nije moja musterija pa pita a podizanje sistema sta onda
8. маја 2006. у 4:46 pm #43987tomaja
Главни мајсторA kada mi donese neko masinu ko nije moja musterija pa pita a podizanje sistema sta onda
Onda mu naplati koliko kosta i instalacija Windblowsa s tim da bi bilo lepo da korisniku das i instalacione diskove Linux-a uz napomenu da si mu instalirao legalan softver.
linux4life
8. маја 2006. у 5:31 pm #43988Driver
Учесникpa vidis to nije losa ideja
8. маја 2006. у 6:31 pm #43989popac
УчесникPa zar ima drugog rešenja?
Napomena, treba dati korisniku i disk sa drajverima!!!
8. маја 2006. у 9:44 pm #43990Mr_Pingvin
УчесникJa obicno instaliranm za dzabaka, naravno i ostavim sve moguce helpove, how-to… i ostale stvari pa posle ako me neko gnjavi lepo naplatim tehnicku podrsku. A obicno me svi gnjave… Ljude jednostavno mrzi da citaju helpove, cak i kada im sve das na tacni, prevedeno i lepo klasifikovano.. Ma ne vredi bre.. 🙂
9. маја 2006. у 5:12 am #43991velial
УчесникJa licno naplatim 2 do 3 piva sobzirom da radim iz hobija i to samo prijateljima. Ovi koji zive od toga obicno naplate kao za win ili nista, i plus dodatna naplata za sredjivanje modula za grficku modem itd. ako treba da se sredjuju, pa kad ih onda ljudi zovu za tehnicku podrsku onda naplacuju to. Ali moras paziti da ne izadje skuplja dara nego mera, pa da Linux bude skuplji od win-a.
9. маја 2006. у 7:50 am #43992miodragz
УчесникЦепни их добро 😆 😆 😆
Шалим се мало мада што их више цепнеш мислиће да више вреди9. маја 2006. у 10:43 am #43993Driver
УчесникDobro… hvala svima na odgovorima
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.